dinsdag 5 maart 2013

368. De Stripdagen 2013


Komend weekend is het weer zover: De Stripdagen in Gorinchem op 9 en 10 maart! En natuurlijk ben ik ook weer beide dagen van de partij.
Zoals gewoonlijk zal ik voor wie dat wil het Max Miller album 'Moordkunsten' signeren op de stand van Eppo Stripblad. En mocht je nieuwsgierig zijn naar het nieuwe verhaal dat medio dit jaar in Eppo gepubliceerd gaat worden: wellicht kun je mij wat details ontfutselen...

Op zaterdag zal ik in de Eppo stand in ieder geval signeren van 10.00 tot 13.00 uur en op zondag van 10.00 - 13.00 uur en van 15.00 - 17.00 uur.


In Gorinchem heb ik ook weer een selectie Max Miller prenten bij mij, waaronder bovenstaande prent met de titel '901 Collins Avenue, Miami Beach, Florida. Die naam is natuurlijk niet zomaar gekozen; type deze titel maar eens in op Google Streetview! De prent is gedrukt in een gelimiteerde oplage van 50 exemplaren, natuurlijk gesigneerd en kost Euro 7,50.Andere Max Miller prenten en sommige nieuwjaarskaarten zijn ook nog steeds leverbaar, al zijn van sommige prenten nog slechts enkele exemplaren beschikbaar. Prijs per prent: Euro 7,50. Nieuwjaarskaarten kosten Euro 3,50.
Van het eerste lange Max Miller verhaal neem ik een selectie schetsen, voorstudies en A3 prints van geschetste pagina's mee naar Gorinchem die gebruikt zijn bij het tekenen van dit verhaal. 
Ook neem ik enkele stroken en volledige pagina's in potlood mee die het verhaal niet of in een andere vorm gehaald hebben. Heb je belangstelling voor deze groot formaat originelen, vraag mij er gerust naar op de beurs, ook als ik niet zit te signeren bij de Eppo stand.
En mocht je belangstelling hebben voor een specifieke schets of origineel, mail mij dan vooraf aan de beurs even. Dan zal ik kijken of deze tekeningen (nog) beschikbaar zijn en indien mogelijk meenemen naar Gorinchem.


Trouwens: van het verhaal Moordkunsten zijn ook de originele strippagina's, covers en prenten te koop. Nou kan ik deze originelen niet allemaal zomaar meenemen naar de beurs. Mocht je interesse hebben, mail mij dan even over de prijs en de beschikbaarheid van specifieke pagina's en/of losse tekeningen. Bij interesse kan ik natuurlijk wel een specifieke originele pagina of tekening meenemen naar Gorinchem.


In de categorie originelen neem ik wel een aantal kleinere originele tekeningen in inkt mee naar de beurs (sommige zelfs met de bijbehorende schetsen), waaronder de tekening voor de ansichtkaart met Catamaran, de Flippie Flink tekening voor Eppo, 2 originelen voor Max Miller nieuwjaarskaarten, de originele pentekeningen voor een aantal auto klassieker illustraties en de 'helden' tekening voor Eppo.

Mocht je niet naar De Stripdagen kunnen komen, dan is het mogelijk dat ik je prenten, kaarten, schetsen en kleine originelen (maximaal formaat A4) naar je toe stuur (houd in dat geval wel rekening met verzendkosten). Ook is het mogelijk om vooraf aan de beurs exemplaren van prenten te reserveren (al dan niet met een speciaal nummer -indien voorradig).
Stuur mij in dat geval even een mailtje (maxmillerstrips[at]xs4all.nl). Dan neem ik contact met je op om e.e.a. te organiseren.

Maar natuurlijk zie ik iedereen liever op De Stripdagen in Gorinchem. Dus: tot komend weekend!

9 opmerkingen:

HF zei

Hm. Details "ontfutselen". Om de een of andere reden vind ik dat nooit zo'n prettige uitdrukking..... ;-)

IJsbrand Oost zei

Vraag ik mij af wat die reden toch kan zijn... Het is in deze context overigens wel positief bedoeld hoor en zonder bijbedoelingen, mocht je je dat afvragen ;-) Ik vertel graag over mijn 'work in progress' :-)

Anoniem zei

Jammer geen nieuwe prent. Helaas ga ik ook niet naar Gorinchem, maar toch alvast een leuke dag.

Anoniem zei

Hoi IJsbrand tot zaterdag. Ik zal zeker wat van je kopen en een tekening bietsen.

Dick en Joost

IJsbrand Oost zei

@Anoniem: Inderdaad jammer, maar vrijwel alle tijd zit op dit moment in de produktie van het tweede Max Miller verhaal, zodat het medio dit jaar in Eppo gepubliceerd kan worden. Maar ik ben zeker van plan dit jaar nog iets extra's uit te geven!

@Dick en Joost: tot zaterdag!

Anoniem zei

Ha die IJsbrand,

Heb je wat leuke stripdagen gehad ?

Leeuwarden Gorinchem vind ik wat te ver voor een dagje...dus heb overgeslagen.

gr. Richard

IJsbrand Oost zei

Hoi Richard,
Ja, het waren weer twee geweldige dagen! Wellicht kun je wel naar Zwolle komen op zaterdag 18 mei?! Is een stuk dichterbij vanaf Leeuwarden!

Anoniem zei

Hoi IJsbrand,

Nog bedankt voor de tekening. Super geslaagd.

Dick en Joost

IJsbrand Oost zei

@Dick en Joost: graag gedaan! Het is altijd leuk om op de beurs uitgedaagd te worden bij het maken van een tekening :-)