woensdag 22 juni 2016

516. Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in Deventer


Aanstaande zaterdag 25 juni is het zover. Dan vindt in de Lebuinuskerk in Deventer voor de 16e keer de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse auteurs. Ook IJsbrand en ik zijn daarbij aanwezig.


We zullen plaatsnemen in de Max Millerstand, waar ook de beide Max Miller-albums 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' verkrijgbaar zullen zijn. IJsbrand neemt bovendien ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee en natuurlijk het album 'Achter de schermen van.... Max Miller - Moordkunsten'. Van dit album zijn alleen nog exemplaren mét schetsen beschikbaar. Mocht je zeker willen zijn van een exemplaar, stuur dan even een mailtje naar: maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl en dan ligt het album zaterdag voor je klaar in de Max Miller-stand. IJsbrand en ik gaan proberen om al deze albums van tekening, tekst en handtekening te voorzien voor iedereen die  dat maar wil.


Behalve Max Miller hebben we in de Max Miller stand ook Nieuwe vrienden bij ons, zowel de regulaire hardcover-editie als de speciale educatieve editie, de softcover-uitgave met werkposter en Anne Frank krant, waarvan er overigens nog meer een zeer beperkt aantal exemplaren verkrijgbaar zijn. Datzelfde geldt voor De verdronken paarden van Ameland. Ook daarvan gaat het echt om de allerlaatste exemplaren. En tenslotte hebben ook de diverse Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft bij ons.

(Illustratie: Hans van Oudenaarden)

Tekenaar Hans van Oudenaarden zal overigens zowel zijn strip Rhonda als de diverse Bob Evers albums signeren in de stand van Boekenhalte. Bovendien heeft de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs heel misschien de primeur van een nieuwe exclusieve Rhonda-prent.
Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zaterdag in Deventer. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.


Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs 2016

Zaterdag 25 juni

Lebuinuskerk

Grote Kerkhof 38

7411 KV Deventer

Van 10.00 uur tot 16.30 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.oostnederlandsestripboekenbeurs.nl

Geen opmerkingen: