woensdag 16 augustus 2017

547. Kamper Stripspektakel 2017

(Illustratie: Pieter Hogenbirk)

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 19e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers. En natuurlijk zijn wij daar ook bij.


Samen met IJsbrand zal ik plaatsnemen in de Max Miller-stand, stand 28. waar de drie albums uit de Max  Miller-reeks, te weten 'Moordkunsten', 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' volop verkrijgbaar zullen zijn.. IJsbrand brengt ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee.Daarnaast heb ik alle Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft bij me,  Nieuwe vrienden en een aantal exemplaren van het deze week verschenen album De Spannendste avonturen van Donald Duck nr 13.


(Illustratie Daan Jippes, © Disney)

Ook Hans komt dit jaar weer naar Kampen.  bij Hans kun je naast Bob Evers uiteraard ook terecht voor de beide Rhonda-albums 'Help me, Rhonda!' en 'Rebecca'.
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.19e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 19 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 11.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: