dinsdag 3 oktober 2017

550. In Breda: Achter de schermen van… Max Miller: Schaduwspel!

Na de boeken ‘Achter de schermen van… Max Miller: De Orde van de Blauwe Steen’ en ‘Achter de schermen van… Max Miller: Moordkunsten’ verschijnt tijdens het Stripfestival Breda op 14 en 15 oktober 2017 (eindelijk!) een nieuw deel in deze reeks:

Achter de schermen van… Max Miller: SchaduwspelIn dit boek vertellen Frank Jonker en ik zelf wat erbij kwam kijken om dit stripverhaal in de sneeuw tot een goed einde te brengen. Deze uitleg wordt natuurlijk uitgebreid ondersteund met diverse schetsen, krabbels, documentatiemateriaal en een aantal tekeningen die nog niet eerder zijn gepubliceerd en alleen in dit boek zijn opgenomen.

Net als het reguliere stripalbum heeft ook deze ‘making of’ een toegift in de vorm van het korte Max Miller ‘Spelbederf’, waarvan in dit boek de potloodversie van het oorspronkelijke verhaal is opgenomen zoals dat in 2009 in Eppo stripblad werd gepubliceerd.

Kenmerken van het boek:
Het boek verschijnt wederom in een exclusieve oplage van 150 genummerde en gesigneerde exemplaren, inclusief de bijbehorende gesigneerde en gelijk genummerde prent ‘Wenen’. De set wordt gecompleteerd met een full color omslag met daarin vier originele schetsen.

Details:
  • Full-color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het stripverhaal.
  • Alle pagina's in potlood, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het ingekleurde eindresultaat in de reguliere albumuitgave.
  • Full-color prent ‘Wenen’ (met op de achterkant het schetsontwerp van deze prent)
  • Omslag met 4 originele schetsen die gebruikt zijn bij het tekenen van de pagina’s van dit stripverhaal.


Het boek, inclusief de prent en de omslag met de 4 originele schetsen kost Euro 49,95.

Kopen:
Heb je interesse in dit boek en wil je een exemplaar reserveren, stuur dan een email naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl met daarin de volgende gegevens:
·      Dat je graag een exemplaar van het boek wilt kopen
·      Hoe je het boek wilt ophalen / ontvangen. Hierbij één van de volgende opties vermelden:
o   Ophalen tijdens het Stripfestival Breda op 14 en 15 oktober 2017
o   Ophalen bij Stripwinkel Akim (1 tot 2 weken na afloop van het Stripfestival in Breda); je krijgt hierover na Breda nog apart een e-mail.
o   Per post (1 tot 2 weken na afloop van het Stripfestival in Breda). Houdt rekening met Euro 8,- extra voor verpakking- en verzendkosten in Nederland / verzendkosten buitenland op aanvraag.

Zo spoedig mogelijk na ontvangst van je bericht stuur ik je een mail met daarin alle relevante informatie rondom de betaling en het ontvangen van het boek.

Speciale Max Miller stand in Breda
Op het stripfestival in Breda hebben Frank Jonker en ik, samen met Danker Jan Oreel, een eigen speciale Max Miller / Hel (van Helena) stand in de De Jongzaal (zie voor de exacte locatie van de stand in de week voor het festival op www.stripfestivalbreda.nl).

In de stand hebben we verschillende Max Miller / Hel boeken, prenten,  posters, schetsen en originele tekeningen bij ons. Natuurlijk is dan ook bovengenoemde uitgave in te zien en te koop.

Graag tot ziens in Breda op 14 en 15 oktober a.s.!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Veel plezier, IJsbrand en Frank!

IJsbrand Oost zei

Dank je wel Fokko; gaat vast lukken!

Frank Jonker zei

Ha Fokko,

Dank je wel. Met twee stands tot mijn beschikking gaat dat zeker lukken. :-)

Hartelijke groeten,

Frank