woensdag 26 september 2018

561. Stripfestival Breda 2018Aanstaand weekend is het weer zover. Dan vindt in het Chassé Theater in Breda het jaarlijkse Stripfestival Breda plaats.  Samen met IJsbrand en Danker Jan signeer ik in de stand van De Stripspecialist (stand 55). IJsbrand brengt dan speciaal voor het Stripfestival  Breda een gloednieuwe Max Miller poster uit, waarvan je hierboven de oerversie in schets ziet. Meer nieuws daarover volgt een van de komende dagen op dit blog en de Bob Evers strip blog. IJsbrand en Danker Jan zijn alleen op zaterdag aanwezig en de Max Miller-poster is dus ook alleen op zaterdag verkrijgbaar. Zelf zal ik ook op zondag bij De Stripspecialist signeren.


Verder hebben we natuurlijk alle Max Miller-albums bij ons en de allerlaatste exemplaren van Achter den schermen van... Max Miller - Schaduwspel. Het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max 'Spelbederf'.  IJsbrand neemt bovendien een selectie aan originele schetsen, tekeningen en strippagina's mee.

  

 Ook De avonturen van Hel zullen volop verkrijgbaar zijn in de stand van De Stripspecialist, zowel de softcover als de Dossier Editie. Al geldt voor die laatste wel: zolang de voorraad strekt.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Daarnaast neemt Danker Jan nog veel van zijn eigen werk mee naar Breda. Zoals de blauwe editie van Publiek geheim in Breda verkrijgbaar, net als Op zoek naar Zeeland, Verder op zoek naar Zeeland, Brabant, daar brandt nog licht en natuurlijk het Hel Schetsboek. Ook daarvoor geldt: zolang de voorraad strekt. Verder kun je natuurlijk bij Danker Jan terecht om Tel Israel te laten signeren en voor de aandelen voor de aankomende Gelre-strip.

\
(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

Ook Editions BD Must is aanwezig, te vinden in de stand van Le Fureteur (stand 31) en daar is ook de Franstalige luxe zwartwit editie van Helena 2: Le codex de la Sibylle voor het eerst in Nederland te verkrijgen.

(Illustratie: Michel Nadorp, © Disney)

Verder hebben we natuurlijk alle Bob Evers albums bij ons in zachte en/of harde kaft, diverse Donald Duck albums zoals De Spannendste avonturen van Donald Duck 16 en 17 en het pas verschenen album Vrolijke stripverhalen van Donald Duck 25 en natuurlijk Nieuwe vrienden.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Hans en Eric zijn beide te vinden in de stand van Eppo Stripblad/Uitgeverij l, waar Hans onder andere de speciale Breda-editie van Rhonda 3: Route 66 zal signeren, net als de pas verschenen softcover, hardcover en Dossier Editie van dit album. 
 Eric presenteert zijn nieuwste January Jones-album 'Flying down to Rio II' verkrijgbaar zal zijn. Net als de andere January Jones-albums, Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en de andere educatieve albums van Eric. Van zowel het nieuwe Rhonda- als het nieuwe January Jones-album zal een speciale beurseditie verschijnen in een oplage van slechts 100 stuks tijdens het Stripfestival Breda.
En natuurlijk proberen we al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dat ook allemaal weer te mogen begroeten dit weekend. Tot ziens in Breda!Stripfestival Breda

Zaterdag 29 en zondag 30 september 2018

Chassé Theater

Cladius Prinsenlaan 8

4811 DK Breda

Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur

Rhonda-signeersessies: beide dagen een aantal uren tussen 10 en 17 uur (stand 7)

Hel en Max Miller signeersessies met Danker Jan en IJsbrand:
                               zaterdag 29 september van 10 tot 17 uur (stand 55)

Info: http://www.stripfestivalbreda.nl/

Geen opmerkingen: