dinsdag 3 juni 2014

436. Kom op 7 juni naar de Martinikerk in Groningen!!!


Afgelopen weekend op de Stripdagen in Haarlem verscheen het nieuwste Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen'.
Een deel van dit avontuur speelt zich af op de gewelven van de Martinikerk in Groningen. Reden voor de Martinikerk om een speciale Martinikerk-editie van dit nieuwe Max Miller album te laten maken!Deze Martinikerk-editie heeft een afwijkende albumcover, wordt voorzien van een speciaal Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen stempel, genummerd en natuurlijk gesigneerd. Van deze speciaal gestempelde, genummerde en gesigneerde exemplaren zijn slechts 250 exemplaren beschikbaar. Het boek is alleen verkrijgbaar in de Martinikerk.

De presentatie van deze Martinikerk-editie vindt plaats op zaterdag 7 juni 2014 in de Martinikerk in Groningen. De overhandiging van het eerste exemplaar aan de voorzitter van de Groningen City Club, de heer B.J. Hakvoort, zal plaatsvinden om 11.15 uur. 

Op deze speciale dag is de Martinikerk geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Ook de gewelven zijn op deze dag opengesteld zodat de lezer van de strip met eigen ogen kan zien waar Max, Eva en Pjotr hun avonturen beleven.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op deze dag de Martinikerk te bezoeken, dan is het mogelijk om in de maanden juni t/m september mee te lopen met één van de striprondleidingen. Ook dan worden de gewelven (met grote banners met stripplaatjes) bezocht aan de hand van het stripboek. Kijk voor data en verdere informatie op www.martinikerk.nl

Natuurlijk zijn Frank en ik de hele dag aanwezig om de Martinikerk-editie te signeren. En dat niet alleen, we hebben ook de gewone Max Miller albums, alle originele pagina's van de Martinikerk en de stad Groningen, schetsen van het verhaal, prenten, etc. bij ons!


Primeur: Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen:
Naast Martinikerk-editie van Max Miller deel 2 hebben Frank en ik in Groningen nog een primeur:

Medio oktober (tijdens het stripfestival in Breda op 11 en 12 oktober) verschijnt het boek 'Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen', en in de Martinikerk in Groningen hebben we daarvan al een preview bij ons die je in kunt kijken!
In dit boek vertellen Frank en ik over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur aan de hand van heel veel schetsen en (kleuren-) illustraties.

Kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95 gaan kosten, en is in Groningen al te bestellen! Als je in de Martinikerk in Groningen een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van Euro 15,- alvast:
  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije' 
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september / begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering / verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten).

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Groningen (of volgende stripbeurzen voor Breda) kunnen komen, dan kun je vanaf nu ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem dan snel contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.


Ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken in Groningen. Tot dan!

3 opmerkingen:

HF zei

Het was erg leuk om er bij te zijn!

Anoniem zei

Het was erg geslaagd en de opzet en de locatie waren natuurlijk uniek.
Veel belangstelling voor deze mooie uitgave, en terechte erkenning voor IJsbrand.

klass...

gr. Richard

IJsbrand Oost zei

Het was een geweldige dag, mede door alle mensen die aanwezig waren. De sfeer was fantastisch, en het was fijn om te zien hoe enthousiast iedereen weer terug kwam van de gewelven!