zondag 25 mei 2014

435. Stripdagen Haarlem 2014!


Eindelijk is het dan zover: op de Stripdagen in Haarlem (31 mei - 1 juni) verschijnt het nieuwe Max Miller album ' De Orde van de Blauwe Steen'. En natuurlijk zijn Frank en ik op beide dagen volop aanwezig in de Eppo stand om ons nieuwste album voor jullie te signeren!


Primeur: Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen:Naast het regulier album van Max Miller deel 2 hebben Frank en ik in Haarlem nog een primeur:

Medio oktober (tijdens het stripfestival in Breda op 11 en 12 oktober) verschijnt het boek 'Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen', en in Haarlem hebben we daarvan al een preview bij ons die je in kunt kijken!
In dit boek vertellen Frank en ik over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur aan de hand van heel veel schetsen en (kleuren-) illustraties.

Kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95 gaan kosten, en is vanaf de beurs in Haarlem al te bestellen! Als je tijdens de beurs een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van Euro 15,- alvast:
  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije' 
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september / begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering / verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten).

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Haarlem (of volgende beurzen voor Breda) kunnen komen, dan kun je vanaf 2 juni a.s. ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem in de week na de Stripdagen in Haarlem contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.


Ook in Haarlem: schetsen, originelen en prenten:Voor het eerst in Haarlem neem ik ook een selectie schetsen mee die gebruikt zijn voor het tekenen van de strippagina's van het nieuwe Max Miller verhaal. Deze schetsen zijn op de beurs te bekijken, en indien gewenst, te koop vanaf 10 Euro. De schetsen worden verkocht in setjes, waardoor je de schetsen van één of enkele plaatjes altijd compleet hebt.
En mocht je interesse hebben in de originele tekening van een pagina, prent of cover: op verzoek kan ik ook die meenemen naar Haarlem. Prijzen variëren, dus mail mij voor meer informatie: maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl


In Haarlem is natuurlijk ook het eerste Max Miller album 'Moordkunsten' volop verkrijgbaar en heb ik zoals gewoonlijk exemplaren van alle nog beschikbare Max Miller prenten en nieuwjaarskaarten bij mij.Ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken in Haarlem. Tot dan!

1 opmerking:

Mia Mossberg78 zei

hey,
HipHop kunstenaar ProvySuflayy gepubliceerd "A Star Brite Burnin 'de eerste single van zijn nieuwe album!

Bekijk de video nu op YouTube!
www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

Ga koop nu op iTunes en andere online retailers voor slechts 0,99 dollar cent
  iTunes link: bit.ly/1ex3cbq

WAARSCHUWING: Video 'kunnen afbeeldingen van schattige kinderen bevatten.