zaterdag 10 mei 2014

433. De Orde van de Blauwe Steen: Albumcovers (3)


Afgelopen donderdag stond bovenstaande aankondiging in de Eppo nieuwsbrief, met natuurlijk aandacht voor het tweede Max Miller album, en ook voor de speciale Martinikerk editie die ook in productie is en alleen te koop zal zijn in de Martinikerk in Groningen!


In de nieuwsbrief is het bijna niet te zien, maar de albumcover is nog flink aangepast en verbeterd sinds de eerste preview van een paar werken geleden. Het belangrijkste is natuurlijk dat Frank nu ook als auteur wordt vermeld. Maar ook de inkleuring is nog flink onder handen genomen door zowel Studio Leonardo als mijzelf. En tot slot heeft de albumtitel ook een betere plek gekregen. Voor wie het interessant vindt: kijk en vergelijk met de cover in de blogpost van vrijdag 11 april jl.


Nog niet te zien in de Eppo nieuwsbrief was de cover voor de speciale Martinikerk-editie. Hierboven dus de primeur van deze speciale albumcover waar de Martinikerk in Groningen prominent in beeld komt.
De Martinikerk-editie zal alleen te koop zijn in de Martinikerk in Groningen en wordt bij verkoop in de Martinikerk speciaal voorzien van een speciaal Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen stempel, genummerd (1-250) en gesigneerd door Frank en mijzelf. Verkoop start op 7 juni a.s. om 11 uur. Die dag staat de openstelling van de kerk de hele dag in het teken van deze speciale editie. Binnenkort meer informatie over deze dag hier op de blog.

2 opmerkingen:

Mario Baert zei

Jammer, is wel erg ver rijden vanuit Zeeuws Vlaanderen. Had 'm wel graag gehad.

IJsbrand Oost zei

Het zou natuurlijk ook een goede reden kunnnen zijn om Naast de Martinikerk ook het Stripmuseum te bezoeken. Is altijd de moeite waard!