donderdag 7 augustus 2014

441. Tentoonstellingen in het Stripmuseum, update

Gisteren een bezoekje gebracht aan het Nederlands Stripmuseum te Groningen. Vooral om de verkooptentoonstelling van de prints van het werk van vele Nederlandse stripmakers te bezichtigen. IJsbrand vertelde me al eerder dat de print van pagina 5 al tijdens de opening van de tentoonstelling verkocht werd. De cover van het nieuwste Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' was gisteren echter nog niet verkocht. 
De verkooptentoonstelling in het Nederlands Stripmuseum duurt nog tot 17 augustus. Dus mocht je belangstelling hebben voor de bovenstaande print, wees er dan snel bij. Het enige dat je hoeft te doen is het nummer van de print af te halen (141 voor de cover van Max Miller), daarmee naar de kassa te gaan en voor 15 euro is de betreffende print van jou. De opbrengst komt ten goede aan  Stichting het Nederlands Stripmuseum.

Voor meer informatie over de verkooptentoonstelling en andere activiteiten van het Nederlands Stripmuseum:

Stichting het Nederlands Stripmuseum
Westerhaven 71
9718 AC Groningen
www.stripmuseum.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi IJsbrand,
Ik heb bij je eerste melding gelijk een mail gestuurd om ze te kopen. Dit accepteren ze helaas niet je moet langs komen om ze te kopen.
Jammer.

Dick

Frank Jonker zei

Ha Dick,

Heel jammer dat je de prints niet per telefoon of mail kunt kopen. Door het nummer van de coverprint in mijn post te zetten, hoopte ik het wat makkelijker te maken voor mensen die ver van Groningen vandaan wonen. Maar helaas, dat werkt dus niet. Hopelijk lukt het je nog om voor 17 augustus een bezoekje aan het Stripmuseum te brengen. Het zou leuk zijn als de print van de coverplaat van 'De Orde van de Blauwe Steen' alsnog kon kopen. Prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank

Mario zei

In deze tijd van webwinkels en internetmogelijkheden is dat toch wel een gemis... Heb hetzelfde probleem. Wonend in Zeeuws Vlaanderen is even naar Groningen rijden echt geen optie hoor.

IJsbrand Oost zei

Tja, ze zullen wel meer bezoekers willen trekken (geen gek idee overigens), naast natuurlijk de verkoop van de prints. Maar het zou in dit geval voor iedereen 'winst' zijn als de prints ook op afstand gekocht zouden kunnen worden. Daar vaart het Stripmuseum uiteindelijk ook wel bij. Helaas hebben wij stripmakers hier geen invloed op...