woensdag 13 augustus 2014

442. Kamper Stripspektakel 2014

Aankondiging door Hans van Oudenaarden

Komende zaterdag 16 augustus is het weer tijd voor de gezelligste buiten-stripbeurs van Nederland: het Kamper Stripspektakel. En natuurlijk zijn, naast vele andere collega stripmakers, Frank en ik ook weer de hele dag aanwezig!


Natuurlijk signeren we het nieuwe Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' dat in de reguliere softcover editie nog volop verkrijgbaar is. En mocht je onverhoopt Max Miller deel 1 'Moordkunsten' nog niet in je stripcollectie hebben, ook daarvan heb ik voldoende exemplaren bij me.


Ook neem ik een selectie schetsen mee naar kampen die gebruikt zijn voor het tekenen van de strippagina's van het nieuwe Max Miller verhaal. Deze schetsen zijn te bekijken, en indien gewenst, te koop vanaf 10 Euro. De schetsen worden verkocht in setjes, waardoor je de schetsen van één of enkele plaatjes altijd compleet hebt.

En natuurlijk heb ik zoals gewoonlijk exemplaren van alle nog beschikbare Max Miller prenten en nieuwjaarskaarten bij mij.
En dan nog: Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen:
Medio oktober (tijdens het stripfestival in Breda op 11 en 12 oktober) verschijnt het boek 'Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen', en in Kampen hebben we daarvan al een preview bij ons die je in kunt kijken!
In dit boek vertellen Frank en ik over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur aan de hand van heel veel schetsen en (kleuren-) illustraties.

Kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave, aangevuld met voorbereidende schetsen en documentatiemateriaal
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95 gaan kosten, en is nu al te bestellen! Als je in Kampen een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van Euro 15,- alvast:
  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije' 
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september / begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering / verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten).

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Kampen (of volgende beurzen voor Breda) kunnen komen, dan kun je ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.

Graag tot ziens komende zaterdag in Kampen!

Geen opmerkingen: