vrijdag 10 mei 2013

376. Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs

Op zaterdag 18 mei wordt voor het tweede jaar de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in de Grote- of St.Michaëlskerk in het historische centrum van Zwolle gehouden. En naast vele collega stripauteurs, waaronder Frank Jonker, zal ook ik daar weer aanwezig zijn.

Een nieuwe prent:

Voor deze beurs hebben Frank en ik een primeur: een prent op basis van de bijdrage die we vorig jaar gemaakt hebben voor de Kika cameo actie in Eppo.
Maar: we hebben de ballonteksten iets aangepast en daarmee is deze prent de eerste echte teaser voor het komende Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen' die over een paar maanden in Eppo van start gaat!

De prent verschijnt in een oplage van 50 genummerde en door Frank en mijzelf gesigneerde exemplaren en kost 7,50 Euro.
Het is mogelijk om deze prent alvast te reserveren. Stuur even een mailtje sturen naar maxmillerstrips[at]xs4all en ik reserveer een exemplaar voor je. Voor degenen die altijd een vast nummer van mijn prenten kopen is het handig om ook even een mailtje te sturen of je de prent wilt kopen en of je deze op komt halen in Zwolle.
Mocht je onverhoopt niet naar Zwolle komen, dan kan ik de prent natuurlijk ook toesturen. Hou in dat geval wel rekening met een vergoeding voor de verzendkosten.

Maar er is meer:Naast de nieuwe Max Miller teaserprent heb ik natuurlijk ook de andere nog leverbare Max Miller prenten en nieuwjaarskaarten bij me, al zijn van sommige prenten en kaarten nog slechts enkele exemplaren beschikbaar. Hier geldt dus: op=op! Prijs per prent: Euro 7,50. Nieuwjaarskaarten kosten Euro 3,50.
Daarnaast neem ik van het eerste lange Max Miller verhaal weer een selectie schetsen, voorstudies en A3 prints van geschetste pagina's mee naar Zwolle die gebruikt zijn bij het tekenen van dit verhaal. 
Ook neem ik enkele stroken en volledige pagina's in potlood mee die het verhaal niet of in een andere vorm gehaald hebben. Heb je belangstelling voor deze groot formaat originelen, vraag mij er gerust naar op de beurs.
En mocht je belangstelling hebben voor een specifieke schets of origineel, mail mij dan vooraf aan de beurs even. Dan zal ik kijken of deze tekeningen (nog) beschikbaar zijn en indien mogelijk meenemen naar Zwolle.


Trouwens: van het verhaal Moordkunsten zijn ook de originele strippagina's, covers en prenten te koop. Nou kan ik deze originelen niet allemaal zomaar meenemen naar de beurs. Mocht je interesse hebben, mail mij dan even over de prijs en de beschikbaarheid van specifieke pagina's en/of losse tekeningen. Bij interesse kan ik natuurlijk wel een specifieke originele pagina of tekening meenemen naar Zwolle.


In de categorie originelen neem ik wel een aantal kleinere originele tekeningen in inkt mee naar de beurs (sommige zelfs met de bijbehorende schetsen), waaronder de tekening voor de ansichtkaart met Catamaran, de Flippie Flink tekening voor Eppo, originelen voor Max Miller nieuwjaarskaarten en de originele pentekeningen voor een aantal auto klassieker illustraties.

Mocht je niet naar de beurs in Zwolle kunnen komen, dan is het mogelijk dat ik prenten, kaarten, schetsen en kleine originelen (maximaal formaat A4, voor grotere formaten moeten we iets anders regelen) toestuur (houd in dat geval wel rekening met verzendkosten). Ook is het mogelijk om vooraf aan de beurs exemplaren van prenten te reserveren (al dan niet met een speciaal nummer -indien voorradig).
Stuur mij in dat geval even een mailtje (maxmillerstrips[at]xs4all.nl). Dan neem ik contact met je op om e.e.a. te organiseren.

Tot over ruim een week in Zwolle op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs!

2 opmerkingen:

Mario Baert zei

Veel plezier morgen, lukt me helaas niet om die kant op te komen. Mooie Miami Beach print ;-)

IJsbrand Oost zei

Zie je graag een andere keer weer, Mario.
En wist je trouwens dat de Miami Beach illustratie in verschillende versies ook op t-shirt verkrijgbaar is? Kijk maar eens op:
http://www.maxmillerstrips.spreadshirt.nl/