dinsdag 8 oktober 2013

398. Max Miller in Meermanno


Foto © 2013 Alex Odijk
Afgelopen zaterdag werd de tentoonstelling 'De nieuwe Eppo, 2009-2013' officieel geopend in museum Meermanno in Den Haag.


En Max Miller is 'zomaar' onderdeel van die tentoonstelling; een hele eer! In de vitrine voor Max Miller vind je naast de originele tekeningen voor twee Eppo Covers (gemaakt voor respectievelijk de verhalen 'Spelbederf' en 'Moordkunsten') twee strippagina's van het nieuwe Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen', natuurlijk met teksten van Frank.

Foto © 2013 Alex Odijk

Ook moesten de aanwezige stripauteurs samen met uitgever Rob van Bavel op de foto. Daarna onder het genot van een drankje en een hapje nog even bijpraten en natuurlijk de tentoonstelling bekijken.

Afbeelding: Meermanno Den Haag

Deze tentoonstelling over de nieuwe Eppo maakt trouwens deel uit van de grotere tentoonstelling in Meermanno: 'Strips: 200 jaar Nederlands beeldverhaal'. De tentoonstelling is nog te bewonderen t/m 12- januari 2014. Beslist een aanrader, vooral ook door de vele originelen van diverse stripmakers die te bewonderen zijn! 

Voor meer informatie over deze striptentoonstelling klik hier. En meer informatie over de Eppo tentoonstelling vind je hier.


Geen opmerkingen: