woensdag 22 december 2010

267. Gelukkig nieuwjaar...

...en natuurlijk fijne kerstdagen!

Wie de afgelopen weken op mijn blog heeft gekeken herkent natuurlijk al delen van bovenstaande tekening, want ik had al snippers van de tekening in de vorige twee updates gezet, onder het mom van een mini-prijsvraagje.

Een aantal inzenders kwamen in de buurt van het goede antwoord, al had niemand de vraag helemaal correct dan wel volledig beantwoord. Het goede antwoord was dat Max een bioscoopzaal verlaat bij de premiere van z'n eerste feature lange stripverhaal 'Moordkunsten', en dit natuurlijk in een eindejaars setting, want deze tekening is mijn nieuwjaarskaart voor 2011.

Otto kwam het dichtst in de buurt met "Max in smoking met dame aan zijn arm op een nieuwjaarsbal (of gaat hij naar de première van de publicatie van zijn eerste grote verhaal), ik houd het op de eerste...", maar maakte op het laatste moment de verkeerde keuze.

Pieter was een goede tweede met "Het zou mij niks verbazen als Max hier iedereen gezellige kerst en een geweldig nieuwjaar toewenst en in zijn toespraak nog even tussen neus en lippen door bekend maakt wanneer de voorpublikatie in Eppo van start gaat". Ondanks dat er op de kaart nog geen definitieve startdatum bekend wordt gemaakt, is de voorpublicatie in Eppo wel degelijk onderdeel van deze nieuwjaarskaart.

Albert had tenminste de premiere goed geraden, maar had Max als bodyguard in gedachten, en dat is nou net iets waar Max niet echt geschikt voor is.

Joop tenslotte deed een gokje met "(...)een stukje van de kerstkaart!...?". Niet volledig, maar het kerstkaart gedeelte klopte in ieder geval wel!

Omdat niemand helemaal het juiste (of volledige) antwoord heeft gegeven, heb ik besloten dat bovenstaande inzenders (met in ieder geval een gedeeltelijk goed antwoord), tezamen met de nieuwjaarkaart voor 2011, een kleine attentie tegemoet kunnen zien!

5 opmerkingen:

Otto zei

Hoi IJsbrand,
De kaart ziet er enorm mooi uit en ik ben benieuwd naar de kleine attentie. Leuk dat meerdere mensen de attentie gewonnen hebben.
Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2011.

pieter zei

Hoi IJsbrand,
Ik ben het roerend eens met de woorden van mijn voor ganger. Weer een geweldige kaart en je maakt weer een heel aantal deelnemers gelukkig.
Groet Pieter.

IJsbrand Oost zei

Ik heb veel plezier gehad met het lezen van alle inzendingen! En ik had er veel schik in om meerdere inzenders te verblijden met een (kleine) verrassing. Voor de gelukkigen: veel plezier ermee!
Groet, IJsbrand

Otto zei

Hey IJsbrand, de kaart nu in het echt gezien en hij is echt enorm mooi. De kleine attentie erbij is ook erg leuk, bedankt daarvoor!
Ik verwacht nu wel dat jij bij de lancering van je eerste album later dit jaar in Breda (ik ga er voor het gemak gewoon vanuit dat dat gaat gebeuren)je ook in smoking kom opdragen ;-)

pieter zei

Hoi IJsbrand,
Dank voor de kaart en de attentie ze zien er goed uit.
Ongetwijfeld wordt het volgend jaar ook weer genieten.
Groet Pieter.