woensdag 14 augustus 2024

608. Kamper Stripspektakel 2024

 

Aanstaande zaterdag 17 augustus vindt in de Oudestraat en het Van Heutzplein in  Kampen het 25e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele stripmakers uit binnen- en buitenland. En natuurlijk zijn wij daar ook bij. En we hebben een drievoudige primeur. Tijdens het 25e Kamper Stripspektakel zal IJsbrand namelijk voor het eerst op een Nederlands stripfestival zijn nieuwe album 'Een laatste bom voor Bommen Berend signeren.  

En natuurlijk ook alle albums van Max Miller.  Zelf neem ik in elk geval 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel;  mee naar Kampen.

Ook zal tijdens het 25e Kamper Stripspektakel voor het eerst de softcover-editie van Dossier Hel verkrijgbaar zijn, een album waarin Danker Jan vele prenten en korte verhalen van Hel bundelt. 

En tenslotte zal ook de nieuwe Hel-mok met bovenstaande afbeelding voor het eerst verkrijgbaar zijn bij Danker Jan.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Verder hebben we natuurlijk ook de beide albums van De avonturen van Hel bij ons, te weten 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex'. Zowel de Nederlandse als de Duitse en de Franse albums zullen in Kampen verkrijgbaar zijn. Net als de Hel-portfolio's. Voor de portfolio's en de buitenlandse Hel-albums geldt wel zolang de voorraad strekt.


(Illustratie: Danker Jan Oreel)

En natuurlijk ontbreken Japien de Joode en Zeeland in de Tweede  Wereldoorlog niet. 

(Illustratie: Mau Heymans, © Disney)

Verder hebben we alle ook Bob Evers-albums bij ons in harde en/of zachte kaft, het gloednieuwe album De spannendste avonturen van Donald Duck 46   plus nog wat andere Donald Duck-albums, Nieuwe vrienden en diverse Tina Vakantie- en Winterboeken. 

(Illustratie: Eric Heuvel)
                     
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Kampen. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.



25e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 17 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: https://kamperstripspektakel.nl/