maandag 30 augustus 2010

249. VKM

Soms zijn toevallige ontmoetingen de bron voor mooie dingen. Op de Stripdagen in Haarlem ontmoette ik een redacteur van het Volvo Klassieker Magazine (VKM) doordat hij de prent met de achtervolgingsscène met de Volvo Amazon zag liggen.
De redactie van VKM vroeg vervolgens of ze de prent onder de aandacht van hun lezers mocht brengen en zo geschiedde.

En daar blijft het niet bij: voor het volgende nummer van VKM heb ik inmiddels een pagina grote kleurplaat gemaakt ter ere van het jubileum van de Volvo Klassieker vereniging. Op deze kleurplaat staat niet alleen Max met z'n Volvo Amazon, maar ook Eva (uit het korte verhaal 'Spelbederf') is op deze plaat van de partij, rijdend in een klassieke Volvo.
Deze tekening kan ik hier natuurlijk nu nog niet laten zien. Maar als nummer 17 van VKM uit is (over een aantal weken) zal ik er op deze blog zeker aandacht aan besteden!

3 opmerkingen:

Otto zei

Zo kan het toch maar weer raar gaan. Overigens terecht dat de prent deze aandacht krijgt want hij is bloedmooi.
Ik ben benieuwd naar de kleurplaat.

HF zei

Is toch wel een heel groot compliment van deze doorgewinterde Volvo-kenners!

IJsbrand Oost zei

@Otto: Wederom dank voor je complimenten! De kleurplaat is qua actie veel minder spectaculair, maar het gaat dan ook vooral om de Volvo's en die komen goed uit.

@HF: Ondanks dat de auto's toch maar mijn interpretatie van de werkelijkheid zijn roepen ze blijkbaar ook bij verstokte Volvo liefhebbers een gevoel van echtheid op. En dat doet mij veel plezier.