zondag 17 oktober 2010

256. Nog heel even wachten...

Nog heel even wachten tot het nieuwe jaar en dan start het eerste lange Max Miller verhaal in Eppo Stripblad!

Het is de bedoeling dat de eerste pagina's van 'Moordkunsten' worden gepubliceerd in nummer 1 van 2011, direct nadat in het laatste nummer van 2010 het eerste verhaal van Hel (De koffers van Raz Fadraz) is afgerond...

Het tekenen van het verhaal vordert inmiddels snel: nog slechts enkele pagina´s te gaan en dan kan ik 'Einde' schrijven onder het laatste plaatje van pagina 46.

En daarna? Ideeën genoeg, waaronder een mogelijk veelbelovende titel voor een tweede verhaal! Maar zover is het nog lang niet...

5 opmerkingen:

pieter zei

Hoi IJsbrand,
Een mooi vooruit zicht: het uit zien naar het woord "einde", dat verzin je ook niet iedere dag.Een betere start voor het nieuwe jaar kunnen wij ons toch niet wensen.
Groet Pieter.

Otto zei

Da´s nog eens lekker overzichtelijk. Om op nummer 1 van 2011 te beginnen.
Zien we misschien nog iets van Max in het extra kerstnummer? Daar mag je vast nog niets over zeggen maar knipper maar met je ogen als het "ja" is.

Waar ik toch steeds weer vrolijk van wordt zijn die geweldige tekeningen. Zelfs als je ze op originele grote ziet en je blaast ze op naar 150% dan blijft er waanzinnig veel op te zien, heerlijk!

Fokko zei

Dag IJsbrand,
Ik ben erg benieuwd. Dat wordt een mooie start in het nieuwe jaar.
Komt er om het te vieren nog iets speciaals uit? Een mooie prent misschien? Eén klant heb je in ieder geval al.
mvg Fokko

IJsbrand Oost zei

@Allemaal: dank voor jullie positieve reacties! Daarmee hou ik het wel vol tot het 'EINDE'!!
En de start van 'Moordkunsten' gaat (in ieder geval) aangekondigd worden met de nieuwjaarskaart voor 2011, die in het teken zal staan van de naderende voorpublicatie in Eppo... Wordt vervolgd!

wallie zei

En nadien gelijk beginnen met een vervolg, zodat we geen jaren hoeven te wachten. Om de twee jaar een album is in deze tijd zeker een vereiste, zodat je naam niet wordt vergeten.