donderdag 18 november 2010

262. Daf

Het werk aan 'Moordkunsten' vordert gestaag en het woord 'einde' is nu echt dichtbij. Maar omdat het maken van de strippagina's een lange productietijd kent, duurt het (gevoelsmatig) lang voordat er zichtbaar resultaat is in de vorm van publicatie in Eppo.

Het is dan ook altijd leuk als zich interessante tussendoortjes aandienen. Hierboven een snippertje voor een illustratie die gebruikt gaat worden voor een uitnodigingskaart. Maar... niet eentje die ik ga versturen en ook niet met Max Miller, ondanks dat hij hier (nog wel) aan het stuur van een Daf vrachtauto uit de jaren '50 zit...

4 opmerkingen:

pieter zei

mogge IJsbrand,
De spanning opvoeren gaat je goed af ben benieuwd of je de kaart persoonlijk komt brengen als versturen geen alternatief is.
Groet Pieter.

IJsbrand Oost zei

Hoi Pieter,
Zoals je vast wel hebt begrepen maak ik de tekening in opdracht, en de kaart zal slechts in kleine kring verspreid worden.
Maar... ik heb oo een versie met Max aan het stuur gemaakt, dus wellicht ooit...
Groet, IJsbrand

pieter zei

Hoi Ijsbrand,
Jij snapt natuurlijk best dat ik intresse in die kaart heb kun je mij niet even aan die kleine kring toevoegen?
Groet Pieter.

IJsbrand Oost zei

Hoi Pieter,
Dat snap ik natuurlijk heel goed! Maar in dit geval bepaal ik die kleine kring niet en kan ik je dit helaas dus niet toezeggen. Maar het is wel mijn bedoeling om de Max Miller variant op enig moment op bredere schaal te verspreiden. En dan heb je, op de bestuurder na, dezelfde tekening!
Groet, IJsbrand