donderdag 15 maart 2012

328. De Orde van de Blauwe Steen

Afgelopen weekend op de Stripdagen in Gorinchem is het eerste Max Miller stripalbum verschenen. En dat voelt als een mijlpaal! En het was ontzettend fijn om dit te vieren met iedereen die langs kwam om een exemplaar van 'Moordkunsten' laten signeren. Mijn dank aan iedereen voor alle enthousiaste reacties!!

Regelmatige bezoekers op deze blog hebben natuurlijk al kunnen zien en lezen dat Frank Jonker en ik al een aantal maanden werken aan het volgende Max Miller verhaal, maar dat we de titel voor dit nieuwe avontuur nog even voor onszelf hielden. Maar wat schetste onze verbazing: achter op het eerste album wordt doodleuk het volgende verhaal (in voorbereiding) al aangekondigd. Niks geheim meer dus, de hele wereld kan en mag het weten! Enigszins als mosterd na de maaltijd vermeld ik hier dus ook maar de titel voor het nieuwe verhaal:

De Orde van de Blauwe Steen

Maar gelukkig vermeldt de backcover van het album niet meer dan de titel en kunnen we de plot nog wel even voor onszelf houden. En nu de Stripdagen weer voorbij zijn en het album in de winkels ligt kan er vanaf nu gewoon weer hard doorgewerkt worden aan de volgende pagina's voor het nieuwe verhaal. Wordt vervolgd dus!

1 opmerking:

HF zei

Ik had al zo'n vermoeden..... ;-)