woensdag 4 juli 2012

342. Max Miller in Brighton


Dit is te leuk om niet te laten zien: Max Miller in Brighton! En dit is niet de enige bus in Brighton met Max Miller erop. Je zou denken dat het met de promotie van Max Miller wel goed zit!


Natuurlijk gaat het hier niet om mijn stripfiguur, maar om de comedian Max Miller die geboren is in Brighton en in de jaren '30, '40 en '50 furore maakte.


En dan heb je ook nog de Max Miler (bijna goed dus) banden. Wel passend, want mijn Max is gek op mooie auto's.

Eigenlijk is Max Miller gewoon een erg veel voorkomende naam, want zoek maar eens op internet op Max Miller. Zo heb je de kunstschilder Max Miller, de American Football Coach Max Miller, de piloot Max Miller (misschien iets voor January Jones?) en zelf in Nederland kom je hem tegen in de persoon van Max Miller de DJ.


Maar ondanks al die naamgenoten, tijdgenoten en soortgenoten houd ik mij toch maar bezig met de stripfiguur Max Miller, die hierboven nu nog even lekker geniet van een eindje zeilen. Maar niet lang meer, want morgen is er weer een normale werkdag en wordt hij geacht op de set van 'De Orde van de Blauwe Steen' te verschijnen, klaar voor een flinke dosis actie!

Geen opmerkingen: