woensdag 27 augustus 2014

443. Groningen en Valkenswaard

 

Komende donderdag 28 augustus signeer ik tijdens 'Gronings Ontzet' (of Bommen Berend) vanaf 10 uur in de stand van Stripwinkel Akim aan de hoge der Aa in Groningen. En omdat het dan feest is in Groningen krijg je bij aankoop van het nieuwste Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' bovenstaande prent erbij. Meer Gronings kan niet! Kom vooral even langs als je in de buurt bent.


En komende zaterdag 30 augustus zijn Frank en ik ook aanwezig in de Eppo stand bij het Stripspektakel in Valkenswaard (Frank trouwens ook op zondag 31 augustus).

Natuurlijk signeren we het nieuwe Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' dat in de reguliere softcover editie volop verkrijgbaar is. En mocht je onverhoopt Max Miller deel 1 'Moordkunsten' nog niet in je stripcollectie hebben, ook daarvan zijn er voldoende exemplaren op voorraad.


Beide dagen (Groningen en Valkenswaard) neem ik een selectie schetsen mee naar de beurs die gebruikt zijn voor het tekenen van de strippagina's van het nieuwe Max Miller verhaal. Deze schetsen zijn te bekijken, en indien gewenst, te koop vanaf 10 Euro. De schetsen worden verkocht in setjes, waardoor je de schetsen van één of enkele plaatjes altijd compleet hebt.

En natuurlijk heb ik zoals gewoonlijk exemplaren van alle nog beschikbare Max Miller prenten en nieuwjaarskaarten bij mij.
En dan nog: Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen:
Medio oktober (tijdens het stripfestival in Breda op 11 en 12 oktober) verschijnt het boek 'Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen', en in Groningen en Valkenswaard heb ik daarvan al een preview bij me die je in kunt kijken!
In dit boek vertellen Frank en ik over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur aan de hand van heel veel schetsen en (kleuren-) illustraties.

Kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave, aangevuld met voorbereidende schetsen en documentatiemateriaal
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95 gaan kosten, en is nu al te bestellen! Als je op de beurs een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van Euro 15,- alvast:
  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije' 
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september / begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering / verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten).
 
Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Groningen of Valkenswaard kunnen komen, dan kun je ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.

Graag tot ziens in Groningen of Valkenswaard!

Geen opmerkingen: