dinsdag 7 oktober 2014

448. Achter de schermen van... Max Miller in Breda

Eindelijk is het zover: op het Stripfestival Breda, dat gehouden wordt in het weekend van 11 en 12 oktober a.s., presenteren Frank en ik de speciale uitgave ‘Achter de schermen van… Max Miller: De Orde van de Blauwe Steen’!


In dit boek vertellen we aan de hand van veel nieuw (deels full color) beeldmateriaal hoe we samen het nieuwste Max Miller avontuur hebben gemaakt. 


Ook zijn alle 46 strippagina’s in schets opgenomen, waardoor het verhaal in deze uitgave in z’n geheel te lezen is, en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave. 


Deze pagina’s in schets worden aangevuld met uitleg, wetenswaardigheden, pagina-opzetjes, aanvullende schetsen, illustraties en gebruikt documentatiemateriaal.


Nog even alle kenmerkenKenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hieronder)

Het boek met bijbehorende prent kost (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95.

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Breda kunnen komen (of alvast voor Breda een exemplaar wilt reserveren), stuur dan uiterlijk donderdag 9 oktober een mailtje naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem dan snel contact met je op over hoe je een exemplaar kunt reserveren.

Frank en ik signeren beide dagen in een speciale Max Miller stand in de foyer van het Chassé theater.Natuurlijk hebben we daar ook de de reguliere albumuitgaven van 'Moordkunsten' en 'De Orde van de Blauwe Steen' bij ons, tezamen met Max Miller prenten, én schetsen uit beide verhalen, die ook te koop zijn.

Wij zien jullie graag op 11 en 12 oktober in het Chassé Theater in Breda. Tot dan!

Geen opmerkingen: