vrijdag 8 mei 2015

475. Stripfestival Knokke-Heist 2015Aanstaande zondag 10 mei is het weer zover. Dan vindt voor de twaalfde keer het jaarlijkste Stripfestival van Knokke-Heist plaats.  Traditiegetrouw zijn daar altijd vele Eppo stripmakers aanwezig. Wat te denken van bijvoorbeeld: Daan Jippes, Danker Jan Oreel en Eric Heuvel.
IJsbrand is helaas niet aanwezig, maar daarentegen is Max Miller er wel. Met een dubbele primeur voor het Stripfestival Knokke-Heist. Allereerst is dat natuurlijk het nieuwste Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen.


Bovendien nemen we ook de allerlaatste exemplaren mee van het speciale making of-album 'Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen. Het album waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het tweede Max Miller-albums. Genummerd, gesigneerd en met de speciale Max Miller-prent 'Librije'. Wees er snel bij, want van de oplage van 150 exemplaren zijn er nog ongeveer 20 over.

Nog even alle kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hieronder)Het boek met bijbehorende prent kost (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95.

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Knokke kunnen komen, stuur een mailtje naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ijsbrand neemt dan snel contact met je op over hoe je een exemplaar kunt reserveren.

En natuurlijk zorgen we ervoor dat niet alleen dit album, maar ook alle andere albums die we bij ons hebben, zoals Nieuwe vrienden (in zowel de hardcover-editie als de allerlaatste exemplaren van de speciale educatieve editie, de softcover met werkposter en Anne Frank Krant), Bob Evers, De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34 en De verdronken paarden van Ameland worden voorzien van tekst, tekening en handtekening voor iedereen dit dat maar wil. We hopen jullie aanstaande zondag weer allemaal te mogen begroeten.
 

Stripfestival Knokke-Heist 2015

Zondag 10 mei

Zeedijk-Albertstrand

8300 Knokke-Heist

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 10.30 uur

Geen opmerkingen: