dinsdag 11 augustus 2015

482. NIeuwe Max Miller prent in Kampen!

In de blogpost hieronder heeft Frank al onze aanwezigheid op het Kamper Stripspektakel aangekondigd, met alles wat we die dag bij ons hebben. Maar is meer!


Vanwege het het mooie weer, en omdat we ons in Kampen dicht bij de IJsselkade en dus de IJssel bevinden is het Stripspektakel in Kampen een mooi moment voor de primeur van bovenstaande prent.

De prent heeft de IJsselmeersluis in Lemmer als decor en toont Max en Eva na een lekker dagje op het water. Op de achtergrond het binnenvaartschip 'Gecor', die net de sluis uit komt varen en mogelijk doorvaart naar Kampen. Dat is tenslotte maar een klein stukje varen.

De prent verschijnt in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren en kost als vanouds slechts Euro 7,50. 
Voor de mensen met een vast nummer voor prenten houd ik automatisch het gereserveerde nummer vast. Je kunt de prent dan op komen halen in Kampen. Ben je niet in Kampen, dan mail ik je begin volgende week even over het verkrijgen van deze prent.

Wil graag deze prent kopen, heb je geen vast nummer en kom je niet naar Kampen, stuur dan een mailtje naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl en ik mail je na de beurs in Kampen terug hoe je de prent kunt bemachtigen. Houdt bij verzending rekening met Euro 2,50 voor verzend- en verpakkingskosten.

Voor alle overige informatie met betrekking tot het Stripspektakel in Kampen verwijs ik je naar de blogpost van Frank hieronder.

Tot in Kampen!

Geen opmerkingen: