woensdag 12 oktober 2016

530. Stripfestival Breda op 15 en 16 oktober 2016Het is bijna weer zover: 2 volle dagen signeren in de Eppo stand tijdens het Stripfestival in Breda! En ik heb er zin in, want...


... het derde Max Miller album 'Schaduwspel' is natuurlijk nog maar een aantal weken uit, en het is nog steeds kicken dat het wederom gelukt is om het nieuwe verhaal in album te zien!
Voor wie 'm inmiddels nog niet heeft aangeschaft is dit de uitgelezen kans om dat alsnog te doen, natuurlijk inclusief een tekening en een praatje. En mocht je de vorige delen uit de serie nog niet hebben; ook die zijn volop te verkrijgen bij de Eppo stand in de Foyer van het Chasse theater.


Ter gelegenheid van het verschijnen van het nieuwe album heb ik een nieuwe Max Miller prent gemaakt in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren. Deze prent is ook in Breda in beperkte mate nog verkrijgbaar. Voor diegene die een vast nummer heeft voor de Max Miller prenten en deze prent nog niet heeft opgehaald of ontvangen, je exemplaar ligt in Breda voor je klaar.


Tevens heb ik van 'Achter de schermen van... Max Miller: Moordkunsten' nog een aantal exemplaren beschikbaar in Breda.

In dit boek vertel ik niet alleen over de totstandkoming van dit eerste Max Miller album, maar ook over de lange weg er naartoe en de invloed die Henk Kuijpers hierop heeft gehad.
Dit hardcover boek is 64 pagina's dik en bevat naast uitleg, schetsen en andere, vaak niet eerder gepubliceerde, tekeningen alle 46 pagina's van het verhaal in schets, potlood of inkt. Het boek wordt geleverd met een exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde prent en met een speciaal hiervoor getekende omslag met daarin 4 originele schetsen die gebruikt zijn bij het tekeningen van 'Moordkunsten'. 
Het boek, inclusief de prent en de 4 originele schetsen, kost slechts Euro 44,95.

Overigens geen nieuwe Max Miller uitgave op deze beurs, want er wordt vooral hard gewerkt aan andere belangrijke projecten zoals Max Miller deel 4 en het boek 'Achter de schermen van... Max Miller: Schaduwspel', dat gepland staat voor de stripdagen in Rijswijk op 4 en 5 maart 2017.

Tot slot: in Breda heb ik ook alle overige Max Miller prenten, ansichtkaarten, en een selectie originel
e tekeningen bij mij. Heb je hierover (of over andere zaken) tijdens de beurs specifieke vragen: stel ze vooral.

Graag tot ziens in Breda op zaterdag 15 en/of zondag 16 oktober a.s.!

Geen opmerkingen: