vrijdag 23 december 2016

534. Eppo 26 en Corvette Club nr 4-2016


De laatste Eppo van dit jaar (nr 26-2016) ligt in de winkel. En op pagina 41 wordt de uitslag van de Eppo-enquete van dit jaar bekendgemaakt. Waarin Hel ten opzichte van zes jaar geleden een flinke stijging maakt. We kunnen dus stellen dat de terugkeer van Hel in Eppo goed ontvangen is. Max Miller zakt een paar tiende punten ten opzichte van 2014. Maar beide stripseries scoren gelukkig een ruime voldoende en dat betekent dat we ook volgend jaar weer nieuwe verhalen van Hel en Max Miller kunnen maken.  Aan het nieuwe verhaal van Max Miller wordt op dit moment overigens al hard gewerkt. En dat kan echt alleen dankzij onze trouwe lezers. Daarom, dank jullie wel allemaal voor jullie stem!


Deze week kregen we ook het december magazine van de Heartbeat Corvette Club met daarin op pagina 4 en 5 het artikel van Henry Zwiers over de cameo van zijn Corvette en zijn gezin in het nieuwste Max Miller-album 'Schaduwspel'. Henry vertelt over zijn eerste ontmoeting met IJsbrand tijdens het Kamper Stripspektakel in 2012 en de diverse vruchteloze pogingen om een tekening van zijn Corvette door IJsbrand te laten maken. Tot IJsbrand zelf met het idee kwam om Henry's Corvette in 'Schaduwspel' te verwerken.

(Foto: Henry Zwiers)

Henry vertelt vervolgens over het hele proces van de totstandkoming van deze tekeningen, van de eerste studies van IJsbrand tot aan onze signeersessie bij de Groningse Stripwinkel Akim op 24 september van dit jaar. Voor de leden en lezers van het magazine van de Heartbeat Corvette Club is ook een prijsvraag aan dit artikel gekoppeld, waarbij een door ons gesigneerd exemplaar van het Max Miller-album 'Schaduwspel' kunt winnen. Dank je wel, Henry voor dit artikel, de prijsvraag en de promotie voor ons  nieuwe Max Miller-album. We  zijn er heel erg blij mee.

Prettig Kerstweekend allemaal!

Geen opmerkingen: