dinsdag 29 augustus 2017

549. Brabants Stripspektakel 2017: De presentatie van de Beurseditie van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex en het Hel Schetsboek

Komend weekend tijdens het Brabants Stripspektakel (2 en 3 september 2017) in Veldhoven verschijnt het de speciale Beurseditie van De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex. Een 'special edition' van de Dossiereditie met alternatieve cover en een exclusieve prent. Met het complete tweede albumvullende avontuur van Hel en een dossier 16 waarin de making-of van dit verhaal uit de doeken wordt gedaan voorzien van vele illustraties en foto's. Oplage 100, prijs 49,95. 

Op een enkele (koffie-)pauze na zullen Danker Jan en ik beide dagen in de Eppo / DLC stand (standnummer 79) volop aanwezig zijn om dit nieuwe album te signeren! Mocht je zeker willen zijn van een exemplaar dan kun je alvast een exemplaar reserveren (maximaal 1 per persoon) door voor 31 augustus 16.00 uur een mailtje te sturen naar contact[at]uitgeverijL.nl met daarin je naam, de beurseditie die je wilt reserveren (in dit geval: Hel) en datum (2 of 3 september) waarop je het boek komt ophalen. Je moet het boek dan in elk geval op de bewuste dag voor 13.00 uur ophalen. En natuurlijk signeren Danker Jan en ik het daarna met veel plezier voor je. Meer info over de reservering van deze en andere beursedities vind je op site van Uitgeverij L.


Ook nieuw tijdens het Brabants Stripspektakel is het Hel Schetsboek met daarin de potloodschetsen van alle covers en grote prenten van Hel. De oplage is 100 exemplaren en de prijs wordt ongeveer 10 euro.


Verder zijn bij de Eppo-stand natuurlijk ook het allereerste Hel-album 'De koffers van Raz Fadraz' en de Dossiereditie daarvan verkrijgbaar, net als Danker Jans jubileumalbum Publiek Geheim.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Indien mogelijk proberen we ook deze albums van tekst en handtekening te voorzien als je dat graag wilt.


Ook de diverse Max Miller-albums en Nieuwe vrienden zijn bij de Eppo-stand verkrijgbaar. IJsbrand en Eric zijn er dit jaar helaas niet bij, maar ik signeer met veel plezier zowel Nieuwe vrienden als de beide Max Miller albums 2 en 3 voor je, 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel'.


Verder hebben we ook alle Bob Evers albums bij ons in harde en/of zachte kant bij ons en een aantal Donald Duck-albums, waaronder De Spannendste avonturen van Donald Duck 13.

(Illustratie: Daan Jippes, © Disney)

Mocht het nog lukken om even bij de Donald Duckstand te signeren, waar ook onder andere mijn Donald Duck-collega's Wilma van den Bosch, Henrieke Goorhuis en Michel Nadorp signeren, dan zijn deze albums daar verkrijgbaar. De ervaring met de presentatie van het Max Miller album 'Schaduwspel' vorig jaar tijdens het Brabant Stripspektakel leert echter dat die kans best klein is. Dus mocht je toch ook graag een gesigneerd exemplaar van een van deze albums willen hebben, vraag er even om en ik signeer hem met plezier voor je. Kortom, genoeg te doen en te zien tijdens het Brabant Stripspektakel in Veldhoven. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten in Veldhoven.

(Illustratie: Hans van Oudenaarden)

Brabants Stripspektakel 2017

Zaterdag 2 en 3 september

NH Conference center ‘Koningshof’

Locht 117

5504 RM Veldhoven

Beide dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

Info reservering Hel Beurseditie: www.uitgeverijL.nl

Reservering Hel beurseditie (maximaal 1 per persoon, reserveren voor 31 augustus, 16.00 uur): contact[at]uitgeverijL.nl 

Info: http://www.brabantsstripspektakel.nl

Geen opmerkingen: