woensdag 11 oktober 2017

551. Stripfestival Breda 2017


Komend weekend is het weer zover: het Stripfestival in Breda! En zoals eerder aangekondigd zouden we daar het boek ‘Achter de schermen van… Max Miller: Schaduwspel’ aan jullie presenteren en zou de set van boek, prent en omslag met schetsen aangeschaft kunnen worden….

Ja, je leest het goed: ‘zou’… want tot onze schrik ging er deze week toch iets mis met de productie van de boeken voor ‘Achter de schermen van Max Miller: Schaduwspel’.Maar… maak je geen zorgen; dit lossen we voor je op. Lees hieronder hoe!


Wat is er gebeurd?
Bij levering van de boeken heb ik moeten constateren dat het bindwerk niet goed (genoeg) is omdat de schutbladen niet goed gelijmd zijn. In het papier van de schutbladen zitten dus bobbels en ribbels. Deze boeken kan en wil ik niet uitleveren, want als koper heb je natuurlijk recht op een perfect exemplaar. Ik heb dus (vrijwel) de hele oplage teruggestuurd naar de drukker, die inmiddels aan de slag is gegaan om de fout te herstellen.
Hoe lossen we dit op?
Het herdrukken van boeken vergt enige tijd, en dus kunnen we de boeken niet in Breda leveren, maar…

Kom vooral wel langs bij de Max Miller stand op het Stripfestival in Breda!

Want dit is wat we gaan doen:


  • We hebben de gelijk aan het boek genummerde prenten + full-color omslagen (die in veel opzichten lijken op de cover van het boek) met de schetsen wel gewoon bij ons…… 
  • en als je in Breda alvast contant voor de set betaalt (Euro 49,95) krijg je de prent + de omslag met schetsen in een beschermhoesje direct mee naar huis. Zo gauw we de nieuw gedrukte en gebonden boeken geleverd hebben gekregen van de drukker, zorgen we er alsnog voor dat je het boek zonder extra kosten in je bezit krijgt.


En dat is nog niet alles!
Om het leed ter plekke wat te verzachten hebben we in Breda ook nog een grafisch extraatje bij ons, zodat we ook zonder het boek alvast iets voor je kunnen signeren. Zo maken we er in Breda toch nog een feestje van, want dat behoort zo’n nieuw boek toch te zijn!

Enige kenmerken van deze uitgave

Het boek verschijnt in een exclusieve oplage van 150 genummerde en gesigneerde exemplaren, inclusief de bijbehorende gesigneerde en gelijk genummerde prent ‘Wenen’, en de set wordt gecompleteerd met een full color omslag met daarin vier originele schetsen.

Details
  • Full color hardcover omslag 
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het stripverhaal 
  • Alle pagina's in potlood, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het ingekleurde eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • Full-color prent ‘Wenen’ (met op de achterkant het schetsontwerp van deze prent)
  • Omslag met 4 originele schetsen die gebruikt zijn bij het tekenen van de pagina’s van dit stripverhaal
  • Een grafisch extraatje omdat de levering van het boek iets langer op zich laat wachten 
Het boek, inclusief de prent en de omslag met de 4 originele schetsen kost Euro 49,95.

Bestellen
Natuurlijk is het mogelijk om het boek + prent + omslag met schetsen voorafgaand aan Breda te bestellen. Stuur dan een mailtje naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl en ik zorg ervoor dat je mapje met schetsen en prent in Breda voor je klaarligt.

Ook als je niet naar Breda komt is het mogelijk om het boek te bestellen door mij een mailtje te sturen. In dat geval kun je kiezen voor: 
  • Ophalen bij Stripwinkel Akim in Groningen. 
  • Per post. Houd in dat geval rekening met Euro 8,- extra voor verpakking- en verzendkosten binnen Nederland. Verzendkosten buitenland op aanvraag. 
Na je bestelling ontvang je dan per ommegaande nog verdere praktische informatie over je bestelling, de betaling, het afhalen en/of het verzenden.

Maar natuurlijk hopen we je te kunnen begroeten op het stripfestival in Breda op 14 en 15 oktober aanstaande! Je kunt ons vinden in het Chasse theater op standnummer 43 in de De Jongzaal.

Graag tot komend weekend!!

5 opmerkingen:

Mario zei

Leuk jullie weer eens te zien in Breda IJsbrand en Frank.
Bedankt voor de medewerking i.v.m. het nieuwe boek IJsbrand. Is intussen geregeld zoals afgesproken.
Mijn dochter is niet in Breda als je daar volgende keer signeert, dus opsturen is dan de beste oplossing.
Alvast bedankt.

IJsbrand Oost zei

Eensgelijks Mario! En het boek komt naar je toe zo gauw deze geleverd en gesigneerd is. Groet, IJsbrand

Frank Jonker zei

Ha Mario,

Insgelijks. Leuk om je weer even te spreken en een album voor je te mogen signeren in Breda.
Prettig weekend.

Hartelijke groeten,

Frank

Mario zei

Al een weekje binnen IJsbrand en Frank.
Interessant om te lezen en te kijken naar het beeldmateriaal.
Nogmaals bedankt.

Frank Jonker zei

Ha Mario,

Graag gedaan. :-) Heel veel plezier met Achter de schermen.

Hartelijke groeten,

Frank