woensdag 2 mei 2018

557. Strips op de Markt 2018 in Gouda


Aanstaande zondag 6 mei vindt in Gouda voor de twaalfde keer 'Strips op de Markt' plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers, waaronder Willy Linthout en Urbanus en uiteraard de presentatie van het bekende Goudse Stripbier. Samen met IJsbrand zal ik plaatsnemen in de Max Miller-stand, waar de drie albums uit de Max Miller-reeks, te weten 'Moordkunsten', 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' volop verkrijgbaar zullen zijn. 

IJsbrand brengt ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee zolang de voorraad strekt en ook de laatste exemplaren van het album 'Achter de schermen van... Max Miller - Schaduwspel heeft hij bij zich.......het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max: 'Spelbederf'...


...compleet met prent, 4 schetsen die gebruikt zijn voor het verhaal en een speciale signeerprent. 

Je vindt ons in het tekenaarsgedeelte dat gesitueerd is in de zalen van Restaurant Koeien en Kaas en het daarnaast gelegen restaurant De Zalm.

(Illustratie: Danker Jan Oreel)

Behalve Max Miller nemen we ook alle albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft mee, De avonturen van Hel 2: De Sibylle-codex, een aantal Donald Duck-albums en uiteraard Nieuwe vrienden.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook Eric is aanwezig, dus wie zowel een tekening als tekst als handtekening in zijn of haar Nieuwe Vrienden-album wil hebben, kan bij ons terecht. Eric neemt bovendien de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau, Alleen rond de wereld, Quaco en alle educatieve albums, waaronder de laatste softcovers van Nieuwe Vrienden.

                             
Natuurlijk gaan we proberen al dat moois te voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. Kortom, zoals elk jaar is er weer genoeg te doen en te zien in Gouda. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.Strips op de Markt 2018

Zondag 6 mei 2018

Markt/Achter de Waag

2801 JM Gouda

Openingstijden: van 10 tot 17 uur

Signeersessies: vanaf 10.30 uur

Restaurant Koeien en Kaas

Achter de Waag 20

2801 JA Gouda

Cafe-Restaurant De Zalm

Markt 34

2801 JJ Gouda

Info: www.stripsopdemarkt.com

Geen opmerkingen: