woensdag 11 september 2019

572. Stripfestival Breda 14 en 15 september 2019

Nog maar een paar dagen en dan is het weer tijd voor het Stripfestival in het Chassé theater in Breda. En omdat er een nieuw boekje van mijn hand verschijnt ben ik natuurlijk twee volle dagen aanwezig.

Beide dagen signeer ik in de stand van De Stripspecialist, standnummer 73 in de Jupilerzaal. 

Normaal gesproken zou ik beide dagen in het gezelschap verkeren van zowel Frank Jonker als Danker Jan Oreel, maar Frank en Danker Jan zijn op zaterdag in Brussel op het Stripfeest aldaar om een nieuwe Franse uitgave van Hel te promoten. Gelukkig zijn ze op zondag 15 september wel in Breda en signeren ze beide ook in de stand van De Stripspecialist.

Zoals al eerder aangekondigd verschijnt in Breda in een oplage van 150 exemplaren het boekje 'Op de tekentafel van IJsbrand Oost: 2015-2016.


Alle informatie over dit boekje staat uitgebreid beschreven in de vorige blogpost. De reserveringen voor dit boekje lopen voorspoedig, maar er zijn nog exemplaren beschikbaar. Mocht je zeker willen zijn van een exemplaar, dan kun je mij altijd even mailen: maxmillerstrips[at]xs4all.nl. Het boekje met prenten en een mooie wikkel kost op de beurs slechts Euro 19,95.


Naast deze nieuwe uitgave heb ik natuurlijk ook de reguliere albums van Max Miller en ook exemplaren van de bijna uitverkochte boekuitgave 'Achter de schermen van Max Miller: Schaduwspel' bij me, met daarin 64 pagina's schetsen, uitleg over de totstandkoming en alle strippagina's in potlood van het derde Max Miller verhaal. Dit luxe boek is compleet met een omslag met unieke prent en 4 originele schetsen die gebruikt zijn bij het tekenen van de strippagina's.Een selectie prentjes, posters en originele tekeningen (en misschien neem ik zelfs originele strippagina's mee) completeert het beursaanbod komend weekend. En mocht er voor de originelen in de stand onvoldoende ruimte zijn, vraag me er vooral even naar als je interesse hebt, of mail me voor de beurs nog even.

Graag tot komend weekend in Breda!


Geen opmerkingen: