vrijdag 4 november 2011

312. Spagaat

Op dit moment bevind ik mij enigszins in een spagaat. Enerzijds werk ik aan een flink aantal grote en kleinere projecten, anderzijds kan ik daar eigenlijk nog niets van laten zien en/of iets over vertellen. Maar wat moet ik dan hier op mijn blog zetten?

Er zit eigenlijk niets anders op dan hier dan maar wat kleine snippertjes te laten zien van een aantal tekeningen waar ik aan werk, met de belofte dat ik zo gauw het werk gepubliceerd is gewoon de complete tekeningen met voorbereidende schetsen hier zal laten zien.

Zo werk ik aan een Max Miller tekening met VW kever en nog veel meer...

...heb ik net een tekening van een compleet winkelcentrum afgerond...

...en ben ik nu bezig met het tekenen van een statig pand ergens in de binnenstad van een grote stad.

Van het meest omvangrijke project in voorbereiding kan ik nog helemaal geen plaatjes laten zien, al wordt er wel hard aan gewerkt. En alhoewel het geen tekening is wil ik bovenstaand snippertje tekst wel alvast met jullie delen. Pin mij overigens niet vast op wat er op het snippertje geschreven staat. Op dit moment kan er nog van alles veranderen...

4 opmerkingen:

Otto zei

Bij het statige pand moest ik even denken aan het station in Amsterdam maar dat ziet er toch anders uit. Mooie schets, ik gok de nieuwjaarskaart.

IJsbrand Oost zei

Ah, de nieuwjaarskaart. Die staat er nog niet eens bij, maar die moet ik inderdaad ook nog afmaken! Het pand heeft dus niets met de nieuwjaarskaart te maken. Overigens teken ik het pand uiteindelijk toch nog vanuit een andere hoek...

Anoniem zei

Hopelijk zeer binnenkort deel 1 van Max Miller in album? Hopelijk komt er ook nog een speciale editie?

IJsbrand Oost zei

Het eerste album verschijnt ergens tussen maart en juni volgend jaar. Over de exacte details van de uitgave wordt nog nagedacht. Maar het komt er zeker!