maandag 12 november 2012

355. Cameo (1)

Morgenmiddag wordt Eppo nr. 100 gepresenteerd in Paradiso Amsterdam. En in dat nummer ook alle cameo's die alweer weken geleden zijn geveild via Catawiki en waarvan de opbrengst bestemd is voor KiKa.


Ook de cameo in het Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen' wordt dus morgen gepresenteerd en is vanaf a.s. donderdag in Eppo 100 te lezen en te bekijken.
De gastrol wordt gespeeld in de scènes in bovenstaand kerkgebouw (maar heel vroeger was het iets heel anders, en dat is de reden waarom Max, Eva en Pjotr hier belanden...) in een dorpje dat zo'n 7 kilometer van de stad Groningen ligt.


Nou start het nieuwe Max Miller verhaal komende donderdag niet alvast in Eppo. Dus hebben Frank en ik een list bedacht door de cameo aan te kondigen op de 'filmset' van Max Miller 2. En daarmee is deze speciale cameo tekening niet alleen een aankondiging van de cameo die de hoogste bieder volgend jaar in het verhaal gaat spelen, maar tegelijkertijd ook een soort eerste aankondiging voor het volgende Max Miller verhaal geworden!
Natuurlijk laat ik hier nu niet al de complete tekening zien. Maar zoals je kunt zien staat de set helemaal klaar voor alle personages die de tekening vanaf morgen gaan vullen. Later deze week op deze blog meer over de Max Miller Cameo in Eppo!

2 opmerkingen:

Richard zei

Ik ben weer erg benieuwd naar het nieuwe verhaal (album).
De locaties klinken allemaal veel belovend.

(ben je nou dagelijks met Max bezig?)

gr. Richard

IJsbrand Oost zei

Hoi Richard,
Het album laat nog wel even op zich wachten, maar het verhaal verschijnt volgend jaar in Eppo!
En ja, ik ben bijna dagelijks bezig met Max Miller, maar niet full time, helaas...
Groet, IJsbrand