vrijdag 13 juni 2014

438. Signeren bij Akim in Groningen


Komende zaterdag 14 juni signeren Frank en ik bij Stripwinkel Akim in Groningen (Ulgersmaweg 14) vanaf 14.00 uur. Ben je in de buurt, kom vooral even langs voor een praatje en/of een tekening.


Natuurlijk signeren we het nieuwe Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' dat in de reguliere softcover editie volop verkrijgbaar is. En mocht je afgelopen zaterdag in de Martinikerk in Groningen niet in de gelegenheid zijn geweest om de speciale Martinikerk-editie te laten signeren, dan kan dat natuurlijk komende zaterdag alsnog. En bij Akim is er vast wél tijd om er ook nog een tekening in te zetten.
 

Ook neem ik een selectie schetsen mee naar Akim die gebruikt zijn voor het tekenen van de strippagina's van het nieuwe Max Miller verhaal. Deze schetsen zijn te bekijken, en indien gewenst, te koop vanaf 10 Euro. De schetsen worden verkocht in setjes, waardoor je de schetsen van één of enkele plaatjes altijd compleet hebt.

En natuurlijk is ook het eerste Max Miller album 'Moordkunsten' te koop bij Akim en heb ik zoals gewoonlijk exemplaren van alle nog beschikbare Max Miller prenten en nieuwjaarskaarten bij mij.

Ook bij Akim: Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen:
Medio oktober (tijdens het stripfestival in Breda op 11 en 12 oktober) verschijnt het boek 'Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen', en bij Akim hebben we daarvan al een preview bij ons die je in kunt kijken!
In dit boek vertellen Frank en ik over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur aan de hand van heel veel schetsen en (kleuren-) illustraties.

Kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95 gaan kosten, en is nu al te bestellen! Als je bij Akim een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van Euro 15,- alvast:
  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije' 
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september / begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering / verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten).

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Stripwinkel Akim (of volgende beurzen voor Breda) kunnen komen, dan kun je vanaf heden ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.

Geen opmerkingen: