woensdag 10 september 2014

445. Striprondleidingen in de Martinikerk!


Ter gelegenheid van Open Monumentendag verzorgen Frank en ik aanstaande zaterdag 13 september drie striprondleidingen over de gewelven van de Martinikerk. 


half uitgewerkt decor van de gewelven van de Martinikerk
voor de reguliere albumcover van 'De Orde van de Blauwe Steen'

De striprondleidingen vinden plaats om 11.30, 13.30 en 15.30 uur en daarbij vertellen we dan van alles over de belevenissen van Max, Eva en Pjotr op de diverse locaties in de Martinikerk en de Martinitoren (al zul je die zonder ons moeten beklimmen), de totstandkoming van de scènes en de historische achtergronden daarbij. Per groep is er maximaal plaats voor 20 personen, dus wees er snel bij. De Martinikerk is geopend vanaf 10 uur en de toegang is gratis. 


Tussendoor signeren we uiteraard de laatste exemplaren van de speciale Martinikerk-editie van Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen, mits dan nog verkrijgbaar. Uiteraard is ook de reguliere editie van Max Miller 2: De  Orde van de Blauwe Steen te koop net als de diverse prenten en Max Miller 1: Moordkunsten.


Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen:
In dit album, dat verschijnt tijdens het stripfestival in Breda op 11 en 12 oktober, vertellen Frank en ik over de totstandkoming van het nieuwste Max Miller avontuur aan de hand van heel veel schetsen en (kleuren-) illustraties. En in de Martinikerk in Groningen hebben we een preview bij ons die je in kunt kijken!

Kenmerken van het boek:
  • full color hardcover omslag
  • 64 pagina's met uitleg, wetenswaardigheden, schetsen en (kleuren-)illustraties die betrekking hebben op de totstandkoming van het het stripverhaal
  • alle 46 pagina's in schets, waardoor het verhaal in deze uitgave ook in z'n geheel te lezen is en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave
  • oplage 150 genummerde en gesigneerde exemplaren
  • Met exclusieve gelijk aan het boek genummerde en gesigneerde full color prent 'Librije' (zie afbeelding hierboven)
Het boek met bijbehorende prent zal (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95 gaan kosten, en is in Groningen al te bestellen! Als je in de Martinikerk in Groningen een exemplaar reserveert ontvang je tegen een aanbetaling van Euro 15,- alvast:
  • De genummerde en gesigneerde prent 'Librije' 
  • Een speciaal getekend bewijs van reservering
Eind september / begin oktober nemen we dan contact met je op om afspraken te maken over de levering / verzending (houdt bij verzending wel rekening met extra verpakking- en verzendkosten).

Mocht je interesse hebben in dit boek en niet naar Groningen kunnen komen, dan kun je ook een mailtje sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. Ik neem dan snel contact met je op over hoe je in kunt tekenen op dit unieke boek.


Max Miller in de Martinikerk

Open monumentendag
Zaterdag 13 september 2014


Martinikerk Groningen
Martinikerkhof 3
9712 JG Groningen

Entree: via de bruidsdeur aan de Sint Jansstraat (tegenover het Feithhuis)

Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Striprondleidingen: 11.30, 13.30 en 15.30 uur

Toegang Martinikerk: geheel gratis.

Meer info: www.martinikerk.nl

Geen opmerkingen: