woensdag 19 november 2014

453. Signeren bij De Stripspecialist in Breda


Aanstaande zaterdag 22 november staat bij de Stripspecialist in Breda de Klare Lijn centraal. En meer in het bijzonder de albums van Max Miller en Nieuwe vrienden. Samen met Eric Heuvel zijn IJsbrand en ik vanaf ongeveer 14.00 uur aanwezig om deze albums van tekening, tekst en handtekening te voorzien voor iedereen  die dat maar wil.
Behalve de beide Max Miller-album 'Moordkunsten'  en 'De Orde van de Blauwe Steen'  zullen bij De Stripspecialist ook de laatste exemplaren van Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen verkrijgbaar zijn.Van dit boek, waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het tweede Max Miller album 'De Orde van de Blauwe Steen' zijn op dit moment van de totale oplage van 150 exemplaren nog slechts minder dan 30 exemplaren beschikbaar. Dus mocht je dit boek nog niet in je bezit hebben en er toch belangstelling voor hebben, wees er dan snel bij. Reserveren kan door even een mailtje naar IJsbrand te sturen: maxmillerstrips[at]xs4all.nl.
IJsbrand neemt dan bovendien ook de diverse Max Miller-prenten, voor zover nog voorradig, een aantal schetsen en voorstudies, originele tekeningen en wellicht enkele strippagina's mee.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Ook andere stripalbums waarvoor ik het scenario schreef, zullen bij De Stripspecialist verkrijgbaar zijn, zoals de diverse albums van Bob Evers in harde en/of zachte kaft, De verdronken paarden van Ameland, De grappigste avonturen van Donald Duck en uiteraard Nieuwe vrienden, het album dat ik samen met Eric Heuvel in opdracht van Comic House voor de Anne Frank Stichting maakte. Van Nieuwe vrienden zijn naast de reguliere hardcover-albums ook de allerlaatste speciale educatieve edities verkrijgbaar, de softcover-editie met werkposter en Anne Frank Krant. 

We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen ontmoeten bij De Stripspecialist.

Signeersessie met Nederlandse stripmakers

Zaterdag 22 november 2014

Van 14.00 uur tot 17.00 uur

De Stripspecialist
Boschstraat 68
4811 GJ Breda

Info: https://plus.google.com/+DeStripspecialistBreda/posts en http://members.ziggo.nl/labyrinth-breda/ 

Geen opmerkingen: