dinsdag 11 augustus 2015

481. Kamper Stripspektakel 2015

(Illustratie: Eric Heuvel)

Aanstaande zaterdag vindt in Kampen het 17e Kamper Stripspektakel plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers. En natuurlijk zijn we daarbij. Met de complete Max Miller-serie, deel 1: Moordkunsten en deel 2: De Orde van de Blauwe Steen.Verder hebben we echt de allerlaatste exemplaren van de speciale uitgave ‘Achter de schermen van… Max Miller: De Orde van de Blauwe Steen’ bij ons.In dit boek vertellen IJsbrand en ik aan de hand van veel nieuw (deels full color) beeldmateriaal hoe we samen het nieuwste Max Miller avontuur hebben gemaakt. 


Ook zijn alle 46 strippagina’s in schets opgenomen, waardoor het verhaal in deze uitgave in z’n geheel te lezen is, en vergeleken kan worden met het eindresultaat in de reguliere albumuitgave. 


Deze pagina’s in schets worden aangevuld met uitleg, wetenswaardigheden, pagina-opzetjes, aanvullende schetsen, illustraties en gebruikt documentatiemateriaal.
Dit hardcover boek in een gelimiteerde oplage van 150 exemplaren, waarvan er nu nog minder dan 10 over zijn, kost Euro 29,95 en dat is inclusief de bijbehorende prent 'Librije' Het boek met bijbehorende prent kost (exclusief eventuele verpakking-en verzendkosten) Euro 29,95.

 
Mocht je niet naar Kampen kunnen komen: het boek is ook te bestellen door een mailtje te sturen naar maxmillerstrips[apestaartje]xs4all.nl. IJsbrand neemt dan snel contact met je op over hoe je een exemplaar kunt bemachtigen.
IJsbrand neemt bovendien ook nog de diverse Max Miller-prenten, voor zover nog voorradig, een aantal schetsen, voorstudies, originele tekeningen en wellicht enkele strippagina's mee.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Verder nemen we ook alle Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft mee, evenals Nieuwe vrienden en de allerlaatste exemplaren van De verdronken paarden van Ameland, De grappigste avonturen van Donald Duck nr 34 en de educatieve versie van Nieuwe vrienden, de softcovereditie met werkposter en Anne Frank Krant. En net als bij Achter de schermen van... Max Miller en de Orde van de Blauwe Steen geldt echt: op is op. Mocht je deze albums dus nog niet hebben, wees er dan snel bij. En natuurlijk gaan we proberen al moois voorzien van tekening, tekst en handtekening voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie allemaal weer te mogen begroeten in Kampen.17e Kamper Stripspektakel

Zaterdag 15 augustus

Oudestraat en Van Heutzplein

8261 CM Kampen

Van 10.00 uur tot 17.00 uur

Signeersessies: vanaf 11.00 uur

Toegang: geheel gratis

Info: http://www.kamper-stripspektakel.nl/

Geen opmerkingen: