woensdag 22 november 2017

552. Signeren bij De Stripspecialist te Breda

(Illustratie: IJsbrand Oost en Danker Jan Oreel)

Aanstaande zaterdag 25 november staat de Nederlandse avonturenstrip centraal bij De Stripspecialist in Breda. En meer in het bijzonder de album van Max Miller en De avonturen van Hel. Danker Jan Oreel, IJsbrand Oost en ik zijn vanaf ongeveer 14.00 uur aanwezig om deze albums van tekening, tekst en handtekening te voorzien voor iedereen die dat maar wil. En de eerste 40 bezoekers aanstaande zaterdag krijgen bovenstaande prent, speciaal gemaakt voor onze signeersessie, cadeau.


En voor het eerst signeren we ook het pasverschenen album 'Achter de schermen van... Max Miller - Schaduwspel. Het boek waarin IJsbrand en ik vertellen over de totstandkoming van het het nieuwste Max Miller-verhaal 'Schaduwspel' en het allereerste avontuur van Max 'Spelbederf'.


Compleet met prent, 4 schetsen die gebruikt zijn voor het verhaal en de speciale signeerprent. Iedereen die ingetekend had en zijn album bij De Stripspecialist zou afhalen kan dat zaterdag doen. En wie het boek nog niet heeft, kan ook bij ons terecht, zolang de voorraad strekt.

      
Natuurlijk zijn ook de drie Max Miller albums 'Moordkunsten', 'De Orde van de Blauwe Steen' en 'Schaduwspel' bij de De Stripspecialist verkrijgbaar. Net als de beide albums van De avonturen van Hel 'De koffers van Raz Fadraz' en 'De Sibylle-codex'.

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Ook de Dossier Editie van 'De Sibylle-codex' is bij De Stripspecialist verkrijgbaar, net als het hommage-album van Agent 327.

(Illustatratie: Hans van Oudenaarden)

Verder hebben we natuurlijk alle Bob Evers-albums in harde en/of zachte kaft bij ons, Nieuwe vrienden en diverse Donald Duck-albums. Danker Jan neemt bovendien de laatste exemplaren van de nieuwe editie van het Hel Schetsboek mee, de blauwe editie van Publiek Geheim en de Brabant- en Zeelandstrips.

(Foto en illustratie: Danker Jan Oreel)

IJsbrand brengt ook diverse prenten, posters, schetsen en/of originele pagina's mee. En uiteraard signeren alle albums en prenten voor iedereen die dat maar wil. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen bij De Stripspecialist.

(Illustratie: Eric Heuvel)

Hel en Max Miller-signeersessie bij De Stripspecialist

Zaterdag 25 november 2017

Van 14.00 uur tot 17.00 uur

De Stripspecialist

Boschstraat 68

4811 GJ Breda

Info: https://plus.google.com/+DeStripspecialistBreda/posts en http://members.ziggo.nl/labyrinth-breda/

Geen opmerkingen: