woensdag 24 april 2024

604. Stripfestival Knokke-Heist 2024

 



Aanstaande zondag 28 april vindt in Zaal Ravelingen te Knokke-Heist de 21ste editie van het Stripfestival Knokke-Heist plaats. Met vele internationale tekenaars, maar ook een aantal Nederlandse stripmakers, waaronder Eric Heuvel, Danker Jan en ik. 

(Foto: Danker Jan Oreel)

En daar zullen ook, voor het eerst in Belgie, de gloednieuwe mokken van Hel verkrijgbaar zijn.

Natuurlijk nemen we ook ons nieuwste album 'Japien de Joode' mee. Het verhaal van het enige Joodse gezin op Urk tijdens de Tweede Wereldoorlog, dat in Knokke-Heist zowel in softcover als in hardcover verkrijgbaar zal zijn. Voor de hardcover geldt wel: op is op!  

(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Verder hebben we natuurlijk ook de beide albums van De avonturen van Hel bij ons, De koffers van Raz Fadraz en De Sibylle-codex bij ons. Die laatste ook in het Frans en Duits, zolang de voorraad strekt. 

En Danker Jan neemt uiteraard ook het album Zeeland in de Tweede Wereldoorlog mee, net als het Hel Jaarboekje 2023 en diverse andere albums.

(Illustratie: IJsbrand Oost)

Hans en IJsbrand zijn helaas niet aanwezig, maar we hebben natuurlijk wel de albums van Bob Evers albums deel 1 t/m 5 in harde en/of zachte kaft en de Max Miller-albums 2 en 3 bij ons. 



(Illustratie: Daan Jippes en Ulrich Schroder, © Disney)

Verder ook het nieuwe Donald Duck-album De Spannendste avonturen van Donald Duck 44, net als diverse andere Donald Duck-albums. 

(Illustratie: Eric Heuvel)

 Eric is wel aanwezig met uiteraard de diverse January Jones-albums, de beide albums van Carbeau en  alle educatieve albums en wellicht ook de laatste softcovers van Nieuwe vrienden. Zelf neem ik de hardcover-editie mee.  En al die albums en andere uitgaven proberen we te signeren voor iedereen die dat maar wil. Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zondag in Knokke. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.

Stripfestival Knokke-Heist 2024
Zondag 28 april 2024
Zaal Ravelingen
Koudekerkelaan 33
8300 Knokke-Heist
Openingstijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur
Toegang: geheel gratis

Geen opmerkingen: