woensdag 1 mei 2024

605. Strips op de Markt 2024


Aanstaande zondag 5 mei vindt in Gouda de 16e editie van Strips op de Markt plaats. Met vele bekende Nederlandse en Vlaamse stripmakers, waaronder Eric Heuvel en ikzelf. 

Met natuurlijk het album 'Japien de Joode', het verhaal van enige Joodse gezin op Urk tijdens de Tweede Wereldoorlog. 


(Illustraties: Danker Jan Oreel)

Verder heb ik natuurlijk ook het tweede album van De avonturen van Hel 'De Sibylle-codex' bij me. 


Hans ,Danker Jan en IJsbrand zijn helaas niet aanwezig, maar we hebben natuurlijk wel de albums van Bob Evers albums deel 1 t/m 5 in harde en/of zachte kaft en de Max Miller-albums 2 en 3 bij ons. 



(Illustratie: Daan Jippes en Ulrich Schroder, © Disney)

Verder ook het nieuwe Donald Duck-album De Spannendste avonturen van Donald Duck 44, net als diverse andere Donald Duck- en Tina-albums.  

(Illustratie: Eric Heuvel)

 Eric is wel aanwezig en dan in het bijzonder vanwege een speciale prent voor Strips op de Markt. Maar bij Eric zijn natuurlijk ook de diverse January Jones-albums mee, de beide albums van Carbeau en alle  alle educatieve albums verkrijgbaar en wellicht ook de laatste softcovers van Nieuwe vrienden. Zelf neem ik uiteraard de hardcover-editie mee.  En al die albums en prenten proberen we te signeren voor iedereen die dat maar wil. Kortom, genoeg te doen en te zien aanstaande zondag in Gouda. We hopen jullie dan ook allemaal weer te mogen begroeten.
(Illustratie: Hans van Oudenaarden)


Strips op de Markt 2024

Zondag 5 mei 2024

Markt

2801 JM Gouda

Openingstijden: van 10 tot 17 uur

Info: www.stripsopdemarkt.com

Geen opmerkingen: