donderdag 27 augustus 2009

189. Stripbeurs Groningen


Morgen 28 augustus is er een stripbeurs in Groningen. Tijdens festiviteiten rondom Gronings ontzet (of Bommen Berend) staan op de Hoge der Aa 50 kramen met strips en aanverwante zaken.
Op deze beurs zal ik ook aanwezig zijn om voor wie dat wil een tekeningetje te maken. Ik zal wederom (voor wie 'm nog niet heeft) de Max Miller anischtkaart bij mij hebben, die gratis en voor niets persoonlijk bij mij af te halen is.
Als alles goed gaat (de productie gaat niet op rolletjes deze keer) zal ik morgen ook een speciaal voor deze beurs getekende prent bij mij hebben. Deze full color prent, waarvan hierboven het schetsontwerp, verschijnt in een oplage van 100 genummerde en gesigneerde exemplaren en zal 7,50 Euro gaan kosten (exclusief verzendkosten). Voor wie niet naar Groningen kan komen is deze prent ook bij mij te bestellen door even een mailtje te sturen. Na de beurs neem ik dan contact op over de betaling en verzending.
Hopelijk tot ziens morgen in Groningen!

2 opmerkingen:

Otto zei

Hoi IJsbrand, wat een geweldige prent. Kan je er 1 voor mij op het "Otto" stapeltje leggen voor Houten? Ik kan er morgen helaas niet bij zijn.
Veel plezier op de beurs en ik doe een schietgebedje dat het mooi weer blijft.

Hoe staat het nu met Moordkunsten? Krijgen we daar het verdere vervolg nog van te zien?

IJsbrand Oost zei

Hoi Otto,
Een exemplaar van de prent ligt op het "Otto stapeltje"!
En dat schietgebedje heeft goed gewerkt hoor, alleen heb je waarschijnlijk niets gevraagd over de wind... complete stoelen waaiden de gracht in!
Wat betreft Moordkunsten: daar werk ik nu al weer aan (naast andere tekeningen die tussen nu en Houten af moeten zijn) en binnenkort zet ik ook weer e.e.a op deze blog.
Groet,
IJsbrand