woensdag 28 april 2010

233. BSM 177

In Brabant Strip Magazine 177 wordt in de rubriek 'Koffieklets' aandacht besteed aan de Max Miller prent die ik speciaal gemaakt heb voor de stripbeurs in Breda begin maart van dit jaar (Joop en Wallie: hartelijk dank voor de aandacht!).

Zoals in het artikeltje staat betreft het een scène uit het in Eppo Stripblad te verschijnen verhaal 'Moordkunsten'. Om heel precies te zijn: de scène is ontleend aan de laatste strook van pagina 29 en het laatste plaatje van deze strook is, geïnkt en wel, te zien in de vorige update. Dat laat meteen zien dat de informatie over mijn vorderingen inmiddels alweer gedateerd is; gelukkig maar!

Voor wie de prent nog niet heeft en 'm graag in zijn of haar bezit wil krijgen: er zijn nog exemplaren beschikbaar. De prent is verschenen in een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren en kost 7,50 euro (bij verzending per post reken ik een kleine tegemoetkoming in de verzendkosten). Een exemplaar is te bestellen door een mailtje te sturen naar: maxmillerstrips[at]xs4all.nl

Oh, de afbeelding van de prent in Brabant Strip Magazine is in de opmaak met name links iets afgesneden. Voor de liefhebbers van Engelse pubs, kijk ook nog even hier!

Geen opmerkingen: