woensdag 7 september 2011

305. Stripfestival Breda 2011

Nog een paar dagen en dan is het tijd voor het Stripfestival in Breda! Dit festival wordt gehouden op 10 en 11 september, dit keer niet in de rackethal (zoals de afgelopen twee jaren), maar op verschillende locaties in de stad (alle informatie is te vinden op de website van het festival).

Natuurlijk ben ik ook van de partij en wel op de stripbeurs in het Chassé theater in stand van Eppo Stripblad / Don Lawrence Collection.

Hier zal ik op zowel zaterdag als zondag voor wie dat wil een tekeningetje maken en natuurlijk kunnen we het dan hebben over het leukste wat er is: strips (en natuurlijk ook strips maken).
Op zaterdag 10 september zal ik in ieder geval signeren van 12.00 - 14.00 en 16.00 - 17.00 uur en op zondag van 10.00 - 13.00 uur, en wellicht wel vaker of langer (maar dat zie ik op beurs zelf wel). En mocht ik (even) niet op de stand zijn en je ziet mij op de beurs lopen: schroom niet om mij aan te spreken, want dat vind ik beslist leuk!

Het Stripfestival in Breda is voor mij dit jaar extra bijzonder omdat mijn eerste lange Max Miller verhaal 'Moordkunsten' op dit moment in Eppo Stripblad wordt voorgepubliceerd. En dat vind ik wel een klein feestje waard. Dit feestje vier ik de vorm van bovenstaande prent.
De prent is een gedetailleerde uitwerking van één van de ontwerpschetsjes die ik maakte voor de Eppo cover, maar die het niet geworden is. Natuurlijk verschijnt de prent volledig in kleur, in een oplage van 60 exemplaren (genummerd en gesigneerd).
Maar dat is niet alles. De prent heeft ook nog een verrassing als je 'm omdraait: op de achterkant zijn nog 9 andere ontwerpschetsje voor de Eppo cover afgedrukt die (op één na) ook niet gekozen zijn, samen met een korte begeleidende tekst. Een soort 'making of' dus.

De prent kost 7,50 Euro als je 'm op een beurs koopt. Wil je alvast een exemplaar reserveren, dan kan dat door voor vrijdagavond a.s. een mailtje te sturen naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl. Ik houd dan een exemplaar voor je achter, die je tijdens bovenstaande signeersessies bij mij kunt afhalen (en als ik niet op de stand ben en je ziet mij op de beurs lopen: spreek mij gerust aan en we regelen wel even wat!).
Kun je niet aanwezig zijn in Breda, dan kan ik de prent ook toesturen, maar houd dan wel rekening met 2 Euro verzendkosten.

Naast de nieuwe prent heb ik ook nog exemplaren beschikbaar van de prenten hierboven, die ik eerder uitgegeven heb. Ook deze prenten kosten Euro 7,50 per stuk. Echter, als je de Groningen prent koopt in combinatie met één van de andere twee prenten (het station of de Daf), dan kost deze prent (alleen tijdens de beurs in Breda!!) slechts Euro 2,50!
Ook voor deze prenten geldt dat je een exemplaar kunt reserveren door voor vrijdagavond a.s. een mail te sturen naar maxmillerstrips[at]xs4all.nl. Toezenden kan ook, maar houdt wederom rekening met 2 Euro verzendkosten (bij verzending van meer prenten tegelijkertijd reken ik overigens slechts één keer verzendkosten).


Tot slot neem ik ook de nog beschikbare exemplaren van de Max Miller nieuwjaarskaarten voor 2010 en 2011 mee naar Breda. Deze nieuwjaarskaarten kosten Euro 2,50.

Graag tot ziens in Breda!

3 opmerkingen:

Otto zei

De prenten zijn echt stuk voor stuk schitterend en zijn op papier nog mooier dan op een monitor.
Tot in Breda!

Anoniem zei

Dag IJsbrand,

Wij zullen zaterdag in Breda zijn, tot dan.

Dick en Joost

IJsbrand Oost zei

Hoi Otto, Dick en Joost,
Ik zie en spreek jullie graag in Breda!