donderdag 6 maart 2014

424: De Stripdagen in Gorinchem

De tijd gaat snel, want komend weekend zijn alweer De Stripdagen in Gorinchem! Met als één van de hoogtepunten dat Rob van Bavel meer dan verdiend de P. Hans Frankfurtherprijs in ontvangst mag nemen voor het opnieuw uitgeven van het stripblad Eppo waarvan inmiddels al weer de 6e (!!!!) jaargang van start is gegaan.

Dit jaar ben ik alleen op zondag aanwezig. En dan signeer ik zoals gebruikelijk in de stand van Eppo stripblad. Maar ook buiten die signeertijden om kun je mij op de beurs gerust aanschieten voor een prent, een schets, een tekeningetje e.d. of gewoon een praatje over strips; vind ik leuk!

Frank is wel op beide dagen van de partij en zal vaak te vinden zijn bij Uitgeverij L zijn om zijn nieuwste boek 'Nieuwe vrienden' te signeren die hij samen met Eric Heuvel voor de Anne Frank Stichting heeft gemaakt. Een aanrader!


Het nieuwe Max Miller album verschijnt pas op de Stripdagen in Haarlem, maar in Gorinchem heb ik wel de nieuwste Max Miller prent bij mij. Gebaseerd op pagina 5 van het nieuwe Max Miller verhaal 'De Orde van de Blauwe Steen' (het origineel is nu te zien in museum Meermanno in Den Haag) haalt Max Eva af bij het station van Groningen. Niet helemaal volgens de verhaallijn, maar ik wilde maar wat graag dit station een keer als decor gebruiken en nu had ik de kans.
De prent heeft een oplage van 50 genummerde en gesigneerde exemplaren en kost Euro 7,50.

En ook hebben Frank en ik nog exemplaren van de officiële Max Miller teaser prent in voorraad. Eveneens genummerd en gesigneerd door ons beiden kun je eigenaar worden van deze prent voor het luttele bedrag van Euro 7,50.

Naast bovenstaande prenten neem ik ook de andere Max Miller prenten (waarvan sommige bijna uitverkocht zijn!), een selectie schetsen, voorstudies en andere originele tekeningen en wellicht enkele strippagina's mee. 
Heb je belangstelling voor iets specifieks, laat het me weten en ik neem het mee.

Wellicht tot zondag in Gorinchem!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hè wat jammer, ik kom speciaal voor jou en lees hier net dat je er zaterdag niet bent? Ik hoop dat de prentjes er zaterdag ook al zijn.

Anoniem zei

Hoi Ijsbrand, ik ben ook van de zaterdag. Hou je weer een prent voor me apart. Een leuke beurs toegewenst.

Dick en Joost

IJsbrand Oost zei

@Anoniem: wat jammer dat ik je dan niet spreek. Op de volgende beurzen ben ik er wel weer alle dagen. De prenten geef ik zelf uit en neem ik a.s. zondag mee naar de beurs. Ze zijn er niet op zaterdag, helaas. Maar als je mij even mailt (mailadres staat op de blog) dan kan ik ze je ook toesturen of achterhouden voor bijvoorbeeld de stripmanifestatie in Drachten of de Stripdagen in Haarlem.

@Dick en Joost: jullie hebben volgens mij het vaste nummer van de laatste prent al ontvangen rond de beurs in Breda, dus dat is klaar. En ik zie jullie graag weer op een volgende beurs.

Groet, IJsbrand